Polikistik over hamile kalmak isteyenler

ilacı kullanmaya devam ettiğin sürece faydasını görüyosun bnde pkoluyum 6 aydır evliyim 4 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz ama malesef hamile kalamıyorum inş bu ay kalırım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bnde pkoluyum iki bucuk yildr hc bbgm olmdi 5 ay once pko teshisi kondu. Klomen kullndm bi ay olmdi snr hgs istdi dktorm korkudn ckilemedm dha snr sogan suyu ictm olmdi . İncir v havuc kuru yptm bu ay ve simdi adetime 10 gun kala sogan ictim . Suan bklemedeymmm. Bnde tedaviye bsladm ama dha bbis olmdi....

Bende PKO luyum sanırım 2004 yada 2005 den beri doğum kontrol ilacı içiyordum Mayıs ayında evliliğimin 4 senesi dolacak artık bebek düşündüğüm için ilacı geçen ay bıraktım ilk ay ilacın etkisi ile adet olurum diye düşünmüştüm ama hepimizin ortak sorunu olduğu gibi olmadım doktoruma gittim durumu anlattım artık bebek düşünüyorum o yüzden ilacı bıraktım dedim doktorum Glifor ve Folbiol (Folikasit) ilaçlarına başlattı adetimin 5. gününde de Klomene başlayacağım. Bebek için bir takım kan testleri yapıldı. Diyeceğim o ki doktorunuzdan yardım alın.

Mrb kızlar ben pkoluyum 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik yumurta geliştiriciler le 3 güzel yumurtam oldu 12 gün önce catlatma iğne si oldum su an adet için gün sayıyorum son 8 gün.... Ben de hiç düzenli adet olduğumu hatırlamıyorum iki ay da falan olur

allah herkezin gönlüne göre versin kızlar ben doktora gittim 6 ay bekleyecekseniz sonra tedavi dedi 2 ay bitecek ama ben adet düzensizliğimi yoksa bebiş mi var bilmiyorum ama söktürücü kullanmayacagım adetimi sonunu kadar bekleyecegim olmazsa tekrar test yaptıracagım dua edin benim için

Selamlar. Pko hastasiyim hep icten ice cocugum zor olur diye sartladim kendimi yillardir. Hic umut beslemedim bile diyebilirim. Bir bucuk yil oldu evleneli. Gecen ay korunmadan denemeye karar verdik. Son on gundur goguslerim cok agriyodu. Oylesine gebelik testi yapim dedim. Cunku adetlerim uzun araliklarla oldugundan adet gecikmesi diye bise yok. Test yaptim ve pozitif cikti. Inanamadim. Daha ilk ayimiz cunku. Gittim biraz daha pahali test daha aldim yine ayni. Hickira hickira agladim. Kan testi gormeden yine inanamadim. Kan bugun cikti hcg 62. Hamilesin dedi doktor. Mucize gibi. Pko hastasiyim deyip sakin umutsuz olmayin. Allaha sukrediyorum. Darisi isteyen herkedin basina insallah.

merhaba arkadaşlar 11 aylık evliyim yeni yeni çocuk düşünmeye başladık. son 8 aydır düzenli bir şekilde adet oluyorum ama onun öncesinde çok düzensizlik yaşadım 1.5-2 ayda bir oluyordum. bu ay 20 gün gecikti doktora gittim poliskistik over oldugumu söyledi. Ama 8 aydır düzenli olduysan oruç tutmamdan kaynaklı da gecikme olabileceğini söyledi. Hormon testi yaptı değerlerinin hepsi normal dedi. Fazla kilomda yok. Ama bana ilaç vermedi. Hala adet olmadım. Bekliyorum. Korunmayı düşünmüyorum. Hamile kalma olsalığım var mı adet görmeden? En son 22 mayısta adet olmuştum.

Çatlama ignesininçok faydası oluyo bende klomen kullandım ama hiç yumurtaliklarim buyumedi daha sonra folikasit kullandım
Canım bende kullandım klomen ama ignesini vurulmadim arkadaşım eltim ben folik asit kullanmaya basladik eltim 5 sene korunmadi arkadaşım ve ben 1 sene korunmadik ve eltim hem tek yumrtalikli ve ikimizde pko vardı ona rağmen arkadaşımın 33 günlük eltimin 3 aylik benimde 27 günlük bebeklerimiz kucagimizda pko olanlar hamile kalamiyo diye bişey yok sadece yumurtaliklar tembel olduğu için çok nadir catliyo okadar ümitsizliğe kapılma canim çok dua et rabbim işini bilir vardır bundada bir hayir

Cok tatlisin canim ya :)))) cok tesekkurler yorumun icin... Bende yavruma kavusali iki yil oldu hatta bugun ikinci yas gunu :)))) cok sukur bu gunlere bu msji yazali 3 yili gecmis vay be ne gunlerdi dedirttib bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…