- Konu Sahibi OLSUNARTIK
Ben ilacı 2 ay önce bıraktım ilk adetim düzenli geldi ikindi adetim 3 gün geçti test yaptırdım negatif çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilacı kullanmaya devam ettiğin sürece faydasını görüyosun bnde pkoluyum 6 aydır evliyim 4 aydır korunmadan ilişki yaşıyoruz ama malesef hamile kalamıyorum inş bu ay kalırım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Çatlama ignesininçok faydası oluyo bende klomen kullandım ama hiç yumurtaliklarim buyumedi daha sonra folikasit kullandımMrb kızlar ben pkoluyum 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik yumurta geliştiriciler le 3 güzel yumurtam oldu 12 gün önce catlatma iğne si oldum su an adet için gün sayıyorum son 8 gün.... Ben de hiç düzenli adet olduğumu hatırlamıyorum iki ay da falan olur
Canım bende kullandım klomen ama ignesini vurulmadim arkadaşım eltim ben folik asit kullanmaya basladik eltim 5 sene korunmadi arkadaşım ve ben 1 sene korunmadik ve eltim hem tek yumrtalikli ve ikimizde pko vardı ona rağmen arkadaşımın 33 günlük eltimin 3 aylik benimde 27 günlük bebeklerimiz kucagimizda pko olanlar hamile kalamiyo diye bişey yok sadece yumurtaliklar tembel olduğu için çok nadir catliyo okadar ümitsizliğe kapılma canim çok dua et rabbim işini bilir vardır bundada bir hayirMrb kızlar ben pkoluyum 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik yumurta geliştiriciler le 3 güzel yumurtam oldu 12 gün önce catlatma iğne si oldum su an adet için gün sayıyorum son 8 gün.... Ben de hiç düzenli adet olduğumu hatırlamıyorum iki ay da falan olur
Çatlama ignesininçok faydası oluyo bende klomen kullandım ama hiç yumurtaliklarim buyumedi daha sonra folikasit kullandım
Canım bende kullandım klomen ama ignesini vurulmadim arkadaşım eltim ben folik asit kullanmaya basladik eltim 5 sene korunmadi arkadaşım ve ben 1 sene korunmadik ve eltim hem tek yumrtalikli ve ikimizde pko vardı ona rağmen arkadaşımın 33 günlük eltimin 3 aylik benimde 27 günlük bebeklerimiz kucagimizda pko olanlar hamile kalamiyo diye bişey yok sadece yumurtaliklar tembel olduğu için çok nadir catliyo okadar ümitsizliğe kapılma canim çok dua et rabbim işini bilir vardır bundada bir hayir
Mrb kızlar ben pkoluyum 5 aydır tedavi görüyorum bu ay iğneye geçtik yumurta geliştiriciler le 3 güzel yumurtam oldu 12 gün önce catlatma iğne si oldum su an adet için gün sayıyorum son 8 gün.... Ben de hiç düzenli adet olduğumu hatırlamıyorum iki ay da falan olur
Cok tatlisin canim ya :)))) cok tesekkurler yorumun icin... Bende yavruma kavusali iki yil oldu hatta bugun ikinci yas gunu :)))) cok sukur bu gunlere bu msji yazali 3 yili gecmis vay be ne gunlerdi dedirttib banaÇatlama ignesininçok faydası oluyo bende klomen kullandım ama hiç yumurtaliklarim buyumedi daha sonra folikasit kullandım
Canım bende kullandım klomen ama ignesini vurulmadim arkadaşım eltim ben folik asit kullanmaya basladik eltim 5 sene korunmadi arkadaşım ve ben 1 sene korunmadik ve eltim hem tek yumrtalikli ve ikimizde pko vardı ona rağmen arkadaşımın 33 günlük eltimin 3 aylik benimde 27 günlük bebeklerimiz kucagimizda pko olanlar hamile kalamiyo diye bişey yok sadece yumurtaliklar tembel olduğu için çok nadir catliyo okadar ümitsizliğe kapılma canim çok dua et rabbim işini bilir vardır bundada bir hayir