- Konu Sahibi Meyremasya
Yok hayır herhangi bir şey demedi kiloluda değilim öyle amaDoktor kilo hakkında bisey dedi mi diyet programi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hayır herhangi bir şey demedi kiloluda değilim öyle amaDoktor kilo hakkında bisey dedi mi diyet programi
Ah canım ya çok üzüldüm inan melek oldu çok zor rabbim sabır versin yeni bir evlatlar seni taclandirsin inşallah104 kg dan glutensiz beslenme sebebiyle 85 düştügümde 7 seneden sonra hamile kalabildim.ne kadar bebeğimi topraga versemde
Gebeliğe engel denilemez çünkü pcos olup hamile kalan çok insan var. Sadece zorlaştırıyor. Yumurtalıklarımız ve yumurtalarımız dışarıdan ve içeriden destek istiyorCanım ne yazikki gebeliğe engel 1 yıldır bebeğimiz olmuyor doktora gittim diane 35 doğum kontrol hapı verdi 2 ay kullnıcam daha sonrasında tekrar gidicem yumurtalarım için ilaç vericek Allah nasip ederse hamile kalacağım
Doktorum öyle söyledi kendiliğinden senelerce hamile kalamazdın dediGebeliğe engel denilemez çünkü pcos olup hamile kalan çok insan var. Sadece zorlaştırıyor. Yumurtalıklarımız ve yumurtalarımız dışarıdan ve içeriden destek istiyor
Kızlar bu kist gebeliğe engel mi yada tedavisi var mi
Doktorlar başımızın tacı ama hep en kötü senaryoya oynuyorlar. Bebeğiniz hasta denilip de sağlıklı doğan çok bebek var. Yada sizin çocuğunuz olmaz denilip de çocuk sahibi olan çok insan varDoktorum öyle söyledi kendiliğinden senelerce hamile kalamazdın dedi
Tabi orasıda öyle insan neye inanacağını şaşırıyor var ya özel diyosun iyidir diyosun gidiyosun aylardır bu hastalığı bilemedi devlette bildi polikistik olduğumu kime güvenicez cidden bilmiyorumDoktorlar başımızın tacı ama hep en kötü senaryoya oynuyorlar. Bebeğiniz hasta denilip de sağlıklı doğan çok bebek var. Yada sizin çocuğunuz olmaz denilip de çocuk sahibi olan çok insan var
Maalesef iyi doktor şans halbuki ultrason görüntüsüyle kolayca anlaşılan bir durum benim 16 yaşında fark ettilerTabi orasıda öyle insan neye inanacağını şaşırıyor var ya özel diyosun iyidir diyosun gidiyosun aylardır bu hastalığı bilemedi devlette bildi polikistik olduğumu kime güvenicez cidden bilmiyorum
Peki size nasıl tedavi uygulandıMaalesef iyi doktor şans halbuki ultrason görüntüsüyle kolayca anlaşılan bir durum benim 16 yaşında fark ettiler
Merhaba, sonucunuzu aldınız mı umarım sizi enn mutlu eden günler kapıdadırDoğum kontrol hapı verdiler o dönemde de evlendikten sonra çocuk istediğimi söyleyince de ilaç ve çatlatma iğnesi denemesi yapıldı 2 defa şimdi aşılama yapıldı 5 gün sonra sonucum belli olacak
Maalesef negatifMerhaba, sonucunuzu aldınız mı umarım sizi enn mutlu eden günler kapıdadır
Bana yine aynı işe yarayan farklı bir hap verdi diyette yapıyorum aynı anda yavaş yavaş gidiyorkızlar glukofen kullandınız mı
Kilo vermende yardımcı olur dedi doktor
Şuan 85 kiloyum aralıklı oruç yapicam
Hedefim 60 altı
İnşallah veririzBana yine aynı işe yarayan farklı bir hap verdi diyette yapıyorum aynı anda yavaş yavaş gidiyor