Allah'ın izniyle düzgün tedavi ile gebe kalabilirsin. bende pco eşimde sperm yavaşlığı vardı. bende adetlerim düzeltildi 45/50 günde gördüğüm adet düzenli 30 günde bir adete oturtuldu eşime de vitamin takviyeleri ile spermler hareketlendirildi. 6 aylık düzenli tedavinin ardından 5. ayda gebe olduğumu öğrendim.Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim burada yeni sayılırım. Ben 85 kilo bir pcos'luyum. Bebek istiyorum 2 yıldır evliyim. Tam tedaviye başlarken covid çıktı. Kan, ultrason, smear testi vs hepsini yaptım. Sadece usg idi sanırım ilaçlı rahim filmi onu yaptıramadım. Bu esnada eşimde ürolojide test verdi ve ne görelim. Hareketli sperm sayısı azmış. Doktor bende de pcos olduğunu duyunca biraz olumsuz konuşmuş. Eşim 30 ben 29 yaşındayım. Hiç adet görmüyorum. Zayıflarsam tedavinin daha kolay olacağını düşünüyorum (inşallah). Şimdi sizden yardım istiyorum.3 ayda verebilmişim kadar kilo vermek istiyorum. Pcos olup kilo verenler nasıl verdiniz. Ayrıca benimle aynı şekilde sıkıntısı olup bebeği olan oldu mu.. lütfen cevaplayın
Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim burada yeni sayılırım. Ben 85 kilo bir pcos'luyum. Bebek istiyorum 2 yıldır evliyim. Tam tedaviye başlarken covid çıktı. Kan, ultrason, smear testi vs hepsini yaptım. Sadece usg idi sanırım ilaçlı rahim filmi onu yaptıramadım. Bu esnada eşimde ürolojide test verdi ve ne görelim. Hareketli sperm sayısı azmış. Doktor bende de pcos olduğunu duyunca biraz olumsuz konuşmuş. Eşim 30 ben 29 yaşındayım. Hiç adet görmüyorum. Zayıflarsam tedavinin daha kolay olacağını düşünüyorum (inşallah). Şimdi sizden yardım istiyorum.3 ayda verebilmişim kadar kilo vermek istiyorum. Pcos olup kilo verenler nasıl verdiniz. Ayrıca benimle aynı şekilde sıkıntısı olup bebeği olan oldu mu.. lütfen cevaplayın
Bana vermediler şeker ilacı.. özele gittiniz galiba. İnşallah hsg temiz çıkar çok korkuyorum. Teşekkür ederim yanıyız için
Ben hiç adet olmuyorumAllah'ın izniyle düzgün tedavi ile gebe kalabilirsin. bende pco eşimde sperm yavaşlığı vardı. bende adetlerim düzeltildi 45/50 günde gördüğüm adet düzenli 30 günde bir adete oturtuldu eşime de vitamin takviyeleri ile spermler hareketlendirildi. 6 aylık düzenli tedavinin ardından 5. ayda gebe olduğumu öğrendim.
Çoknteşekkür ederim yanıtız için darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallahHerr yere yazıyorum moralini yüksek tut. Pko uyuz bi durum ama olup da bebeği olnsyan görmedim. Ben azılıdını yaşadım. 5 sene çocuğum olmadı. Üstüne pıhtılaşmam var ve başka bebek engelleyici durumum var ama 4 çocuk annesiyim. Stres yok. Bulunduğun ilin üniversite hastanesine başvur.
canım imkansız diye bişey yok. gebe kalamadım ama sana tavsiyleerimi yazabilirim özellikle beslenme konusunda. kahvaltıyı mutlaka atlama yumurtan olsun haşlanmış. bir dilim kepek ekmek mutlaka olsun. öğün aralalarını ve açlığını uzatma. badem fındık taze olcak tabi hurma kuru kayısı ve meyveyle ara ögün yap. prl yüksekllğin varsa dereotu soda incir üüzüm mısır yasak. paketli gıda ve rafine şekerden olabildiğince uzak dur. yarım saat bir saat aralığında yürüyüş yap.Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim burada yeni sayılırım. Ben 85 kilo bir pcos'luyum. Bebek istiyorum 2 yıldır evliyim. Tam tedaviye başlarken covid çıktı. Kan, ultrason, smear testi vs hepsini yaptım. Sadece usg idi sanırım ilaçlı rahim filmi onu yaptıramadım. Bu esnada eşimde ürolojide test verdi ve ne görelim. Hareketli sperm sayısı azmış. Doktor bende de pcos olduğunu duyunca biraz olumsuz konuşmuş. Eşim 30 ben 29 yaşındayım. Hiç adet görmüyorum. Zayıflarsam tedavinin daha kolay olacağını düşünüyorum (inşallah). Şimdi sizden yardım istiyorum.3 ayda verebilmişim kadar kilo vermek istiyorum. Pcos olup kilo verenler nasıl verdiniz. Ayrıca benimle aynı şekilde sıkıntısı olup bebeği olan oldu mu.. lütfen cevaplayın
Rica ederim canim umarim kisa surede hersey duzelir...Ben hiç adet olmuyoruminşallah düzelir benimde teşekkür ederim yanıtınız için
Teşekkür ederimcanım imkansız diye bişey yok. gebe kalamadım ama sana tavsiyleerimi yazabilirim özellikle beslenme konusunda. kahvaltıyı mutlaka atlama yumurtan olsun haşlanmış. bir dilim kepek ekmek mutlaka olsun. öğün aralalarını ve açlığını uzatma. badem fındık taze olcak tabi hurma kuru kayısı ve meyveyle ara ögün yap. prl yüksekllğin varsa dereotu soda incir üüzüm mısır yasak. paketli gıda ve rafine şekerden olabildiğince uzak dur. yarım saat bir saat aralığında yürüyüş yap.
Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim burada yeni sayılırım. Ben 85 kilo bir pcos'luyum. Bebek istiyorum 2 yıldır evliyim. Tam tedaviye başlarken covid çıktı. Kan, ultrason, smear testi vs hepsini yaptım. Sadece usg idi sanırım ilaçlı rahim filmi onu yaptıramadım. Bu esnada eşimde ürolojide test verdi ve ne görelim. Hareketli sperm sayısı azmış. Doktor bende de pcos olduğunu duyunca biraz olumsuz konuşmuş. Eşim 30 ben 29 yaşındayım. Hiç adet görmüyorum. Zayıflarsam tedavinin daha kolay olacağını düşünüyorum (inşallah). Şimdi sizden yardım istiyorum.3 ayda verebilmişim kadar kilo vermek istiyorum. Pcos olup kilo verenler nasıl verdiniz. Ayrıca benimle aynı şekilde sıkıntısı olup bebeği olan oldu mu.. lütfen cevaplayın
Harikasınız çok sevindim sizin adınıza.. Tabi sorarım. Darısı ben ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. Allah sizin hamileliğinizi de tamamına erdirsin biran önce evlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım selam bende pcos hastasıyım ve 80 kiloyum 1 bucuk senedir düzensiz reglden dolayı dogum kontrol kullandım ve cocuk istediğim için doktora gittim o zaman öğrendim pcos oldugumu. Doktorum bana folik asit başladı q-folin ilacın adı aynı zamanda yumurtlamayı da arttırıyormuş bu folik asit. Ben onu içerken aynı zamanda aktardan hayıt tohumu da almıştım onu da sabah akşam içmeye çalışıyordum. 2si ile birlikte 2.ayımda hamile kaldım canım şuan 11 haftalığız. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama bunlarıda doktoruna sor derim yine de
saçmalar benden istemediler ve üstüne her gittiğimde başka bir doktor oluyor şehir hastanelerine taşındı ya bütün hastaneler doktorlar durmadan değişiyor birinin gel dediğine öbürü sen niye geldin diyorHayır cnm özele değil devlet hastanesine gittim test yaptırdın adetin 3 günü pko olduğum anlayınca doktor insulin testi istedi cnm
Amiiin inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişler ama umudunu kaybetme bende çok korkmuştum çocugum olmayacak diye ama inandıktan sonra herşey oluyor bunu stres haline getirmemek çok önemli çünkü psikolojik olarak bile bu süreci çok etkiliyor. İnşallah en kısa zamanda sizde bebeğinize kavuşursunuz içinizi ferah tutun binlerce pcoslu var çocuğu olanHarikasınız çok sevindim sizin adınıza.. Tabi sorarım. Darısı ben ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. Allah sizin hamileliğinizi de tamamına erdirsin biran önce evlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?