Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de senin gibiyim 35 40 günde oluyorum bazen daha erken çok düzensiz doktor düzelir soru yok demişti uç dört yıl önce şimdi 11 aylık evliyim pko dan korkuyorum gidicem doktora ama ne gibi şikayetlerinvardi baskaYok canım 38 - 40 günde bir oluyorum. Çok korkmaya başladım dünden beri acaba bebeğim olur mu diye
Saol canm :) çok geçmiş olsun ameliyatın inşallah çok güzel geçer ve hemen sonrasında hamile kalır ve sağlıklı bebeğin olur hayırlısıyla. Peki bu kistler gerçekten gebe kalmaya engel oluyo mu dr niye hemen tedaviyr başlamadı sence ?Hoşgeldin polikistik overlı bacım :)
Bende 7 yıldır bu derdi çekiyorum.
Ve gebe kalamadım 4 yıldır.
Ama bn dün öğrendim ki rahmimde perde varmş ve şekli T şeklindeymiş.
Yarın ameliyat olcam.
Umarım snra olur
Nye başlama dediği hakkında hiç bi fikrim yok ama bence bian önce başla. Cünkü gerçekten engel gebeliğe. Bana sorarasan tedavi ol bian önce.Saol canm :) çok geçmiş olsun ameliyatın inşallah çok güzel geçer ve hemen sonrasında hamile kalır ve sağlıklı bebeğin olur hayırlısıyla. Peki bu kistler gerçekten gebe kalmaya engel oluyo mu dr niye hemen tedaviyr başlamadı sence ?
Hm anlafım canım hakkımızda hayırlısı olsun smear testi yaptırdım olmadı onun sonucunu alırken dr a tekrar söylerim başlamak istediğimi çok saol bilgilerin içinNye başlama dediği hakkında hiç bi fikrim yok ama bence bian önce başla. Cünkü gerçekten engel gebeliğe. Bana sorarasan tedavi ol bian önce.
Aylar ayları yıllar yıkları kovalıuo ve zaman çabk grçiyo. Ama gebelik oluşmuyo çoğu zaman
Aşkısı valla istersen doktor bile değiştir ama mutlaka tedvine başla. Bu düreç kısa da sürebiliyo uzunda.. O yüzden bian önce başla bnce.Hm anlafım canım hakkımızda hayırlısı olsun smear testi yaptırdım olmadı onun sonucunu alırken dr a tekrar söylerim başlamak istediğimi çok saol bilgilerin için
Saol canm benm yarın için başka dr a randevu aldım bakalım ne olacak hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun bol bol dua edelim birbirimizeAşkısı valla istersen doktor bile değiştir ama mutlaka tedvine başla. Bu düreç kısa da sürebiliyo uzunda.. O yüzden bian önce başla bnce.
Adet görmen çok çok iyi çoğu kadınlar Senede 2kez oluyo demişdi. Hamile için soğan kürü mutlaka uygula Saraçoğlunun kürü bu ve herkes hamile kaldı bende yapıyorum bu ay . Kilon varmı ? Pko kilo yapıyo bazılarında bende aşırı kilo var meselaYok canım 38 - 40 günde bir oluyorum. Çok korkmaya başladım dünden beri acaba bebeğim olur mu diye
Bende 40 gunde hatta 50 gunde bir oluyordum psko kistim var 5 yil sonra hamileyim rabbim sanada nasip etsin inşallahYok canım 38 - 40 günde bir oluyorum. Çok korkmaya başladım dünden beri acaba bebeğim olur mu diye