Polikistik over başlangıcı

Hayalim34s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
51
13
3
27
Öncelikle herkese merhaba kasım ayında adet olamamamla birlikte hastaneye gittim doktor polikistik over başlangıcı olduğunu söyledi evlendigimizden beri çocuk istedigimiz için hiç korunmadık ama gebelik elde edemedik bi türlü kasım ayında 15 inde olmam gerekn adetimi olamadim doktor adet söktürücü verdi ve adetimin 3 gunu tekrar gitmemi söyledi kilomda artış özellikle göbek bölgesi göğüs uçlarında tüylenme başladı ve tabiki gebelik elde edememe yumurta çatlayamadıgı için ve adet duzeni olmadığı için gebe kalmak zorlaşıyormuş benim size sorum aranızda aynı durumu yaşayan gebelik elde eden nasıl bi tedavi uygulandığını bu sendromu nasıl yendiğini anlatmak isteyen olursa bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

merhaba canım bende pcos um ılerı derecede olmasada etkılerını goruyorum . bende 32 yıllık evlıyım 1 bucuk yıldır bebek ıstedık olmadı. 2 klomen 2 çatlatma iğnesı denedık sonuc alamadık bu ay asılama yaptırdık sonuc beklıyorum ınsallah tutmustur.

Inşallah

Kilo vererek adetini düzene sokabilirsin canım düzenli egzersizde çok önemli özellikle kasıkları çalıştıran egzersiz çok faydalı bende kasım ayında geç oldum doktora gittim pko başlangıcı var dedi

Canım bana da pko teşhisi koyuldu 2 ay önce. Yengem ebe ve doktorların çoğu detaylı bakmadan kolayına geldiği için bu teşhisi koyuyorlar diyor. Ayrıca polikistik over ve polikistik over sendromu farklı şeyler pco 10 kadından 9unda var onlarda hamile kalamasa da vay halimize demişti doktor. Ben bol su ve günlük 6000 adım yürümüştüm. Bi de macun kullandım. Sağolasın doktorum çocuğun tedavisiz olmaz diyip iğneyle başlayacaktı bu ay gerek kalmadı tabi

Ama bende belirtileri var tüylenme yağlanma kilo artışı adet olamama gibi

Gozun aydın hamıle kalmışsın. Sende yakın bir zamanda pko dan konu acmıştın degılmı.
Ya gordun mu hersey oluyor yeterki ümidinizi kaybetmeyin.

Kac kişiye yazmış soylemısımdır pkoluyum 35 yas 15 aylık evliyim ve su an hamıleyım. Regl duzensızdı 58 dım evlendim 60 65 gordum derken 58tekrar düştüm hamıleyım. Hıcbır tedavı gormedım. Regl olmadığında tarlusal kullandım. Herkesi herseyi okudum dinledim ve sadece gıttıgımde her Dr hamılelıge engel degıl dedı sureklı ilişkiye devam dedı aynen öyle oldu en cocugum olmayacak diye asla dusunmedım normal hayatıma ve ilişkin devam ettim. Stres cok önemliymiş. Kafama takmadım oluruna bıraktım. Ve kendılıgınden oldu. Tüylenme vs zaten evlenmeden once komple lazerle kokunden halletmiştim. Hiç sıkıntı yapma kontrolunu ihmal etme Kılo ver lazere git. Allah yerını zamanını veriyor. Oluruna bırak. İnşaallah gonlune gore olur,

Gozun aydın hamıle kalmışsın. Sende yakın bir zamanda pko dan konu acmıştın degılmı.
Ya gordun mu hersey oluyor yeterki ümidinizi kaybetmeyin. ☺
Evet ne konular açtım yeri geldi bıktım yeri geldi pes ettim önüme gelen kürü denedim Rabbim eşime kavuştuğum tarihte evladının haberini verdi şükür

Aynı sıkıntı bende de var bende en son ağustos da adet oldum hala olmadım femara verdi sonra muayene gittim yumurta büyümüş dedi tekrar seslemedi hala adet olmadım bende bebek istiyorum fakat olmuyor şimdi incir kürüne başladım ilaçlardan fayda göremedim inşallah bu etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…