Polikistik, Lh ve düzensizlik :(

didoscskn

Evli, mutlu
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
110
149
53
34
Kızlar merhaba,
2 aylık evliyim. Evlenmeden önce poliskistik over olduğunu biliyordum ama zayıfım. reglmde de düZensizlik vardı. Evlendikten sonra dr a gittim. İltihap vardı onun için ilaçlar kullandım. Regl söktürücü kullandım ve reglnin 3. Günü tahlil yaptırdım. Tüm değerler normal fkat Lh 26 cıktı. Dr yüksek deyip doğum kontrol hapı verdi kullanmayıp hayıt tohumunu suya koyup biraz bekletip günde iki defa içmeye başladım. Gecen ay regl olduğum tarihe göre bu ay da 3 günlük bi gecikmem oldu. Ne yapmam gerekli bana yardımcı olur musunuz?

Valla canım bir bilsem önce kendimde uygulıcam bende pkoluyum benim durumum vok daha felaket 6 ay oldu adet olamadım

Eczaneden gebelik testi aldm negatif cıktı. Yine nolur noolmaz diyip kanla baktırıcam sonuca göre tarlusal kullanıcam.

Eczaneden gebelik testi aldm negatif cıktı. Yine nolur noolmaz diyip kanla baktırıcam sonuca göre tarlusal kullanıcam.
Canim bende pkoluyum. Bizde yumurtlama ve çatlama sorunu oluyor maalesef. Yumurta gelişimini öğrenmek için doktor takibi gerekiyor. O yüzden ilk is bence doktor kontrolünde yumurta takibi

Bende aynı durumdayım hem cocuk istiyoruz hem adet olamadım adet söktürücü de içemiyorum biraz bekleyip kan testi yaptırcam bende cidden düzenli adwt olanlara imreniyorum

İki senelik evlisin sandım 2 aylikmis hayırlı olsun canm :) daha çok erken ama biz sorunumuz ne biliyoruz o yüzden tedaviye erken başlamak en doğrusu . ama ilk önce stressiz bi şekilde ise başlamak .daha çok yenisini stres yapma insallah

Bnmde adetlerim düzensizdi spor ve düzenli beslenmek 28 günde bir adet olmamı sağladı ama Bnm adetlerim çok gecikmezdi en fazla 22 gün geçikti ama sporun çok faydası oldu spordan kastım günde bir veya bir buçuk saat tempolu yürüyüş evde egzersizler yaptım ve yediklerime dikkat ettim şükür düzeldi

Pkolu olduğum için erken tedbir almak istedim. Uzun süre beklemeyi de düşünmüyoruz eşimle. Yaz sonu gibi düşünüyoduk daha doğrusu.
Düzenli adet göremediğimden aşırı stres yaşıyorum. Rahat rahat yazı geçirip yumurta takibine başlamayı düşünüyorum, sonrasını Allah'a bıraktım.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…