Polikistik hastası olupta hamile kalan

• Konu Sahibi Konu Sahibi banane bee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bendede o rahatsızlıktan var geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ama bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim yani olunca oluyo merak etme canım bu arada bide kiloluyum üstelik.

kızlar bu adet düzensizliği için bitki falan kullanan varmı aranızda ve faydasını gören.lütfen cevaapp.teşk.

Benım kullanmadığım bıtkı kalmamıştı ama denemekte yarar var.. hayıt otu soğan suyu böğürtlen kökü vs...

Arkadaslar merhaba bende 15 yasımdan beri polikistik overim cok doktor gezdim bakarken bana yasmin önerdiler uzun zamandır yasmin kullanıyorum cok memnunum bu sayede adetlerimi düzenli görüyorum hapın hiç bir yan etkisi olmadı bende ama şimdi evlendim korkuyorum cocugum olmaz diye, doktora gittim cocugun olmasını istediğin zaman yasmini bırakcaksın altı yedi ay korunmasız ilişkiniz olcak dedi fakat ben yasmini bırakınca tüylenmem cok fazla oluyor ve kendiliğimden adet göremiyorum cok endişeliyim cocugum olmıcak diye, bazı yorumlarda doktor bana progeston verdi diyolar bazı yorumlarda folik asit kullandım polikistiğim geçti diyplar acaba neden bana bu tavsiye edilmedi direkt yasmin dedi doktorlar? Pek bilgim yok lütfen birileri bana açıklayabilir mi, bir de sogan kürü nasıl uygulanıyor adet bitiminden 7 gün sonra baslayın deniyo ama ben hiç adet görmüyorum ki ilaçsız nasıl yapcam? Bir de arkadaslar polikistik over olanlarda ostrojen hormonu eksik mi oluyo fazla mı şimdiden tskler

Merhaba arkadaşlar bende pco hastasıyım 10 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz her ay bi ümitle bekliyorum ama sonu hep hüsran oldu eşim pco hastası oldugumu bilmiyor ailesi ve eşim çocuk konusunda çok baskı yapıyor bizden sonra evlenen arkadaslarımn hepsınin çocugu oldu bizim olmadı doktora gidelim diyip duruyor evin de tek oğlu ona çocuk veremiycem diye korkuyorum gecen ay progestan kullanmaya basladım en son gıttıgım doktor 5 ay kullan hamile kalmazsan gel dedi bende kullandım bu ay ilaç sayesinde adet oldum baska doktora mı gitmeliyim benim de çocugum olucak mı cok caresız kaldım yardımcı olurmusunz

Benim pco cok ileri derecedeydi hic tedavi amacli ilac kullanmadim ama 2013 haziran ayinda evlendim sadece korunmak icin 1 ay yasmin kullandim. Eylul ayinda kistlerimi kontrol icin dr.a gittim 1sene falan ugrasmaniz lazim kolay kolay cocuk olmaz dedi korunmayi biraktim eylul ortasinda regli olduktan sonra hamile kaldim sükür ki cocugum suan 2 yasinda ve cok saglikli hamile oldugumu ogrendigimde ultrasonda kistlerimin kayboldugunu da gordum ve suan yine 1 aylik hamileyim. Psikolojik olarak kendinizi sıkıntıya sokmayin bence deneyin ama caninizi da sıkmayın.

Maşallah sizin adınıza cok sevindim bebeğinizi de saglıkla alırsınız inş kucagınıza, ben 7 ay adet olamadım en son adet söktürücü içtim öle adet oldum hiç yumurtlayamıyorum bu sekilde nasıl hamile kalıcam dogal yollardan

Selam kizlar.bende pkoyum be adet olamama sorunum war2kere asilama oldum nasip olmadi.suan inofolic combi be glukofen kullaniyorum.bugun reglimin 10.gunu ve ovi testim koyu gbi ins Rabbim cumlemize nasib eder.warmi adeti benim gbi gelmeyen ve hamile kalanlar?????

En az bi sene ugrasmak mi gerekyor o zaman internetten arastırdım okudugum yazılar gercekten umitsizlige kapılmama neden olmuştu suan bunları duymak beni rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…