Polikistik hastası olupta hamile kalan

• Konu Sahibi Konu Sahibi banane bee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar size bi sorum olacak 1 senedir tedavi görüyürdum.iki aydır ilaçta kulanmadım adetim düzenli gibiydi yani sadece bir hafta gecmişti doktorum normal dedi.Suan yine regil olamadım tuhaf akıntılarım ve kasıklarımda sancı var daha erken oldugu için testte yapmadım hamile olabilirmiyim...

meraba benimde bir sorum olacak.bende yumurtlama temelliği vardı.dr klomen hap verdi ve 5 gün kullandım sonra iğne vurdu.36 saat sonra da ilişkiye girdik fakat ilişki sonra sabah karsıklarım ağrıdı.birde 3 günden beride göğüslerimde karıncalanma var.hıı birde hala ililiye devam çarşambaya kadar aralıklarla..sizce hamile kalabirmiyim..bu yolla hamile kalan varmı

Merhaba aygül.Aynı tedaviyi bende gördüm.Kasıklarındaki ağrı yapılan iğnedende olabilir.Yapılan iğne büyük ihtimal yumurta catlatma iğnesi ve yumurta catlarken kasıklarında sancıya sebep oluyo.Aynı sey banada olmustu ama bende gebelik olmadı umarım sen pozitif sonuç alırsın.Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin..

slm aynı tedaviyi bende 6ay gördüm.çatlatma iğnesi biraz ağrıya sebep olabiliyor.yumurta çatlarken.ben sonuç alamadım.ilaç tedavi enaz 6ay oluyor.şuan aşılama olacak.polikistik over rahatsızlığım var.bunuda yeni gittiğim doktorda öğrendim.bugüne kadar kimse farketmemiştim.allah gönlüne göre verir umarım......
a.s:

kızlar aynı yöntemle ben hamile kaldım hemde ilk çatlatma iğnesinde....bende polikistik over hastasıyım yani hamile olabilirsin......

bende pkoluyum.ve maasallah suan 28+1 haftalik hamileyim.hemde igne falan olmadan.normal yollardan.üstelik benim yumurtaliklarimda kücük ve hatta rahmimde ters.size tavsiyem bebekle ilgili sitelere fazla takilmayin ve tedavinizi aksatmayin.olabildigince bebek konusunu stres edinmeyin.ve bir gün anne olacaginiza inanarak bol bol dua edin.umarim rabbim isteyen herkese saglikli,hayirli ewlatlar verir.sewgiler...

bende polikistik over hastasıyım yapılan igneler kasıkta sırtta agrı yapıyor bu hastalıkta kilo cok önemli cünkı her sey kiloylo alakalı ben zayıfladıktansonra oldu bebeyim ve stres en büyük etken lütfen her seyi kafaya takmayın ben sekiz yıl her adet dönemim yaklastıkca ne üzüntüler ne göz yasları adet oldu gün bir kabus zaten. ümidi kestim kesinlikle olmayaca artık benim bebeyim demeye basladığm zaman hamile kaldım su anda iki kızım var lütfen stres yapmayın

arkadaslar bende pcos hastasiyim,4 senedir glukofen kullaniryorum,2 sene öncesine kadarda yasminde kullaniyordum.9aydir evliyim,doktora gittim,testler yapildi,2 yumurtaligimdada kücük kücük kistler var.ama doktorumun muayehanesi bebek resimleriyle dolu ve sordugumda hepsinin pcos hastasi annelerin bebekleri oldugunu söylediginde rahatladim.glukofene devam etmem gerekiyormus,birde kilo almayacakmisim.tabii streste olmayacak.bakalim senin anne olman zaman alir dedi.8-9aydirda bekliyorum.insallah hepimizin bebegi olur arkadaslar...

Arkadaşlar 2 yıl önce ben de sizler gibi polikistik over sendromu rahatsızlığım olduğunu öğrendim ve Doktorum kesinlikle ameliyat olmanız gerekir dedi. Sağda ve çap olarak da çok büyük kist vardı doğum kontrol hapı ile patlamayacak kadar kalın çeperli olduğunu söyledi. Kasıklarımda ağrı oluyordu. Ben hastalığımı epey geç öğrenmiştim. Doktorum ameliyat için gün verdi. Ben tüm hazırlıklarımı yapıp ameliyat için Hastaneye gittiğimde doktorum çok mutluluk verici bir haber verdi Kistim patlamıştı. Patlarken adet döneminde ve müthiş bir sancı olmuştu bende iki kere bu sıkıntıyı yaşadım. Neyse asıl konuya geleyim. Doktorum hamile kalırsam ve normal doğum yaparsam kistin geçeceğini söyledi. O zaman 3 yıllık evliydim ve çevreden edindiğim bilgilerle çocuğum olmayacak hissine kapılmıştım. Ama yılmadım ve tedavime devam ettim. Tedaviye başladıktan kısa bir süre sonra (2 ay kadar) hamile kaldım. Şu an 18 aylık dünya tatlısı bir bebeğim var. Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin ne olur. Çünkü bebek sahibi olmamız için her zaman pozitif düşünmemiz ve moralimizi yüksek seviyede tutmamız gerekiyor. Psikolojik durumun insan üzerinde etkisi büyük. Allah olmayan herkese evlat nasip etsin inşallah Hastalığa gelince bebeğim olduktan sonra kistim yine ortaya çıktı. Doktor Doğum kontrol hapı verdi Şişmanlama dedi. Şimdi 1 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullanacağım. Aynı zamanda bir dip not. Doğumum çok zordu. Hamileyken Gizli şeker hastalığı da çıktı bende diyet yapmam gerekiyormuş bilmiyordum. Şimdi şeker hastalığım yok çok şükür. Neyse gizli şekeri olan arkadaşlar da diyete önem versinler. Herkese sağlık diliyorum.

merhaba kızlar bende bir pco hastasıyım 4 yılldrı bebğimiz olmuyordu bikaç tedavi sürecinden gectim ama sonuç hep negatifti en son tüp bebeğe karar verdik ve allaha şükür sonuç pozitif yani sakın üzülmeyin kızlar pco hastası olupta hamile kalan birçok arkadaşımız var başlarda bende hiçbizaman hamile kalamıcamı düşünüyordum ama rabbim yüzümüzü güldürdü bol bol dua edin kızlar allahtan ümit kesilmez

ya kızlar benim merak ettiğim hem pkolu olupta hemde hiç tedavi olmadan hamile kalan varmı?ve nekadar sürede hamile kaldınız arkadaşlar ben bunu merak ediyorrum

şuanda 30 yaşındayım ve 18 yaşında evlendim ve ilk ozman öğrendim polikistikover olduğumu 20 yaşımda 3 aylık bir tedavi ile hamile kaldım ve şimdi 10 yaşında bir aslanım var.bebekten sonra yıllar doğum kontrol hapları ile zaman zaman kesilen tedavilerle devam ettik ama şu anda bebek istiyorum hemde tedavi görüyorum ama bu sefer aradan geçen yıllar nedeniylede sanırım ilkinki kadar kolay hamile kalamıcam ama olacağına eminim .bu nedenle bu rahatsızlığa sahip olanlar üzülmesin endişelenmesi allaha şükür herşeyin bi çözümü bulunuyor.herkese kolay gelsin

ya kızlar benim merak ettiğim hem pkolu olupta hemde hiç tedavi olmadan hamile kalan varmı?ve nekadar sürede hamile kaldınız arkadaşlar ben bunu merak ediyorrum

ben pko hastasıyım birsüre adet düzenleyici kullanmıştım sonra tedaviyi bıraktım.Adetim kendiliğinden düzene girdi 2 ay düzenli adet gördüm ve şimdi 6 haftalık hamişim...

arkadaşım ben tedavi olmadan 6 ayda hamile kaldım fakat bebeğim 8 haftalıkken karnımda öldü.daha sonra 2 ay glukopaj ve folik asit kullandım.şu an 6 haftalık hamileyim.darısı başınıza,dualarım sizinle..

bendede pko wardı tutmayan ilk aşılama tecrübemden sonra kendiliğinden hamile kaldım bin şükür allahıma.5.yılda oldu ama oldu ya
kızlar ümidinizi yitirmeyin başarısızlığı kayıp olarak diil kazanç olarak görün meleğinize bir adım daha yaklaştırıyor sizi her yenilgi ... pko da gebe kalınıyor ama biraz sabır hepsi bu
allahım isteyen herkeze wersin kuzularını tez zamanda

ben pko hastasıyım birsüre adet düzenleyici kullanmıştım sonra tedaviyi bıraktım.Adetim kendiliğinden düzene girdi 2 ay düzenli adet gördüm ve şimdi 6 haftalık hamişim...

canım adet dzüenleyici hangi hapı ne şekilde kullandın?

Herkese merhaba, bende polikistik overliyim hiç merak etmeyin hamile kalıyorsunuz... Ben uzun süre diane35 kullandım sonra bıraktım çatlatma iğnesi kullandım ve ilk seferde hamile kaldım ama bebeğim 2 aylıkken karnımda öldü ve kürtaj oldum... Sonra 7 sene kadar sonra tekrar adet kanamalarımda sorunlar oldu o yüzden doktora gittim bir igne vermişti ben o ay hamile kalmışım ama anlamadım tabii 2 aylık olana kadar şu an 12 yaşında bir çocuğum var... Bu polikistik over belirli bir yaştan sonra kesinlikle şeker hastası olarak karşınıza geliyor zaten insülin toleransına bağlı olarak yaşanan bir sorun o yüzden tedavilerde şeker ilaçları kullanılıyor... Umarım en kısa zamanda bebek sahibi olmanız dileğiyle...

Merhaba canım yumurtam polikistik yapıda çok korkum vardı.Dün doktorum saolsun çok rahatlattı birde bi hastayı örnek gös,terdi biraz abartıyoruz sanırım polkistik olup hamile kalan çok var İçini rahat olsun stres,ten uzak durmazsan hayatta olmaz.Bende 4ay dır istiyoruz nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…