Polikistik hastası olupta hamile kalan

• Konu Sahibi Konu Sahibi banane bee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

banane bee

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar polikistik hastalığı olmasına rağmen hamile kalıp sağlıklı çocuk sahibi olan varmı aranızda lütfen yazarmısınız kendimi çok kötü hissediyorum yaaa.çocuğumun olmamasından korkuyorum.tüylenmeyide kafama takmıyorum artık sadece sağlıklı bir çocuk istiyorum.allahım inşallah herkese ve içinde banada sağlıklı çocuklar nasip eder ammmiiiinnnnn

Güzelim Bendede Vardi 2 3 Yil önce Sonra Tedaviyle Gitmişti Ozaman Bekardim Ama şimdi Evliyim Tekrar Baktirdim Sadece Sağ Yumurtaliğimda Var Tekrar Yine Doktora Gitem Ama Ameliyat Olayindan Korkuyorum.sitedeki Bi Arkadaşta Ameliyat Olmuş Fakat Bayaği Sorunlari Olmuş O Yüzden Iyice Korkmaya Başladim.bende Bebek Sahibi Olmak Istiyorum Inşallah Oluruz Canim Ama Etrafimda Kisleri Olupta Hamile Kalan Bir Iki Kişi Duydum Ama Nasil Oldu Bimiyorum Bilgisi Olan Arkadaşlar Lütfen Bizi Aydinlatin

canım bende pkoluyum...bu rahatsızlıkla alakalı ve hamile kalmak için 5 ay tedavi gördüm hamile kalamadım..doktorum tedaviye ara verelim dedi 5 ay sonra hamile kaldım...Allah a şükür şuanda 8+3 haftalık hamileyim...bu hastalıkta en önemli tedaviyi şekeri kontrol altına almak ve stresden uzak kalmak...sabırla beklemek. dilerim sizde ne kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız sevgilerle...

sevcancım yani sende kist varkenmi hamile kaldın bazı arkadaşların bebeği ölmüş kistliyken hamile kalmışlar am kist yüzündenmi ölmüşler ben bunu merak ediyorum çünkü benim sadece sağ yumurtalığımda 2 tane kist var ve bende soldan hamile kalabilirim diye düşünüyorum ama ya ebebğim ölürse korkusu sardı beni çok iyi bi doktor bulmakta çok zor ya ona uğraşıyorum ama sen acaba kistliykenmi hamile kaldın ve doktorun kistliyken hamile kalmak tehlikeli falan dedimi açıklarmısın canım

canım ya çok sağol ya inşallah allah olmayan herkese versin.yani sen kist varkenmi hamile kaldın onu biliyomusun kesin olarak ben ondan korkuyorum kistliyken hamile kalırsam bebeğe bişey olucak diye korkuyorum

canım birde şunu dicem senin polikistikmiydi hastalığın sana ameliyat demedilermi ilaç tedavisimi oldun sadece

perce sana bisey sormak istiyorum bir yazini okudum ben erkegim yazmissin sence bu yaptigin dogrumu?

canım mehay ben erkeğim diye nerde demişim onu anlamadım ya ben erkeğim demedim hiçbir yazımda çünkü erkek değilim yani yazını okuyunca çok güldüm kusura bakma canım ama ben öyle bişey neden yazayım hangi yazımda yazmışım bulamadım batım ama lütfen bana söylermisin hangi yazımda ben erkeğim demişim

bir an önce cevap verirsen sevinirim ben yarın okurum o yazımıda bana gönder mümkünse

ya kızlar bu formda 2 tane perce var sanırım ben kadınım ya allah aşkına valla şok oldum ya valla billa ben kadınım hemde sekiz aylık evliyim ve kist sorunum var gerçektende neden kimse bana inanmıyo ben başka bir nick le tekrar üye olayım bari.kızlar inanmıyosanız bana kadınlarla ilgil erkeklerin asla bilemiceği bir soru sorun yanıtlayım ha başka kendimi nasıl kanıtlıcam bende şaşırdım valla canınız sağolsun inanmayan arkadaşlarında napalım :çok üzgünüm:

yani ayrıca ben diş beyazlatmayla ilgili bir yazıda yazmadım o ben değilim değilim değilim

valla perce bende cok sasirdim dis sagligi bolumunda dis beyzlatmayi tikla 2 veya 3. sayfada yazmissin yani bunu uydurmuyorum heralde. iyice bir oku bence!!!

yani arkadasim eger o sen degilden bencede bir an once degistir nickini sen degildende kusura bakma byyy

PERCEM BENİMDE SOL YUMURTALIĞIMDA 4 TANE KİST VAR VE BEN KİST VARKEN HAMİLE KALDIM BUNUN BİR TEHLİKESİ YOK AKSİNE FAYDASI VAR EĞER İNŞALLAH HAMİLELİĞİM SAĞLIKLI GEÇERSE DOKTORUM NORMAL DOĞUM YAPACAKSIN Kİ DEDİ KİSTLERİN PATLASIN DOĞUMDA DIŞARI ATASIN DEDİ...ALLAH A ŞÜKÜR BEBEĞİM ÇOK SAĞLIKLI..AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEEE......

arkadaşım olayıo çözdüm ben dedğin mesaja baktım da ben bu siteye üye olduğum için ben siteye girdiğimde direk açılıyo perce olarak benim erkek yiğenim var o gelmişti ofise yanıma o girmiş siteye diş beyazlatma oalyını görünce dayananmış girmiş mesaj yazmaya dişlerine çok düşkünde ayriyetten aşağıya email adresini vermişki mesaj yolalrsınız diye kızlar merak etmeyin daha 18 de yiğenim olay çözülmüştür umarım inanırsınız

ya kızlar bu arad doktora gititm ben kislerim önemli değilmiş hera ay çatlamayan yumurta kist olurmuş ve adet döneminde yok olurlarmış ilaç tedavisine bile gerek yok dedi doktor çok sevindim kızlar valla inanamazsınız ve bana folik asit ilaçı verdi inşallah olur kızlar ya allah herkese nasip eder inşallah benim moralim düzeldi darısı çağre bulamayanlara ayrıca şunuda dedi doktor eğer 5 6 santimden küçükse kistler ameliyata falan gerek yok dedi benimkilerin en büyüğü 2,5 cm ilaca bile gerek yok dedi.size şunu söyleyim bence ameliyat diyenlere hemen ameliyat olmayın en az 3 doktora daha başvurun bakın ben olsaydım belkide yumurtalıklarım zedelencekti ve kısıralaşabilirdim ki bunu yaşayan arkadaşlarda olmuş ordan biliyorum size tavsiyem tek doktorla kalmayın herkese geçmiş olsun çok mutluyum çok bebek sahibi olabilirmişim hiçbir sorun yokmuş size güzel haberler veririm umarım

canım beni çok sağolasın inşallah bebeğini sağlıklı doğurursun doktora gittim bugün kistelim normal kistmiş herkeste olan oluşup geri kaybolan kistlerdenmiş ilaca bile gerek yok dedi.şimdi sen böyle dedin bak içim dahada rahatladı canım benim inşalla güzel doğumlar yaparsın

sevcancım ya şimdilik bir sorun yok dedi doktorum kistlerim normal kistlermiş hamile kalabilirmişim.ama şimdiki korkumda hamile kaldığımda bebeğimi kaybetme korkusu sardı çünkü etrafımda okadar çok insan varki bebeğini 2,5 aylıkken kaybeden çok korkuyorum ya neden bukadar çoğaldı bebek kayıpları anlamıyorum allahım yardım etsin herkese ya bak sen ne güzel hamileliğini başarmışsın hayırlı doğum yaparsın sağ sağlim arkadaşım inşallah ama ben korkuyu atamıyorum ya ne olacak böyle

canım korkulrını çok iyi anlıyorum bende hala kaybetme korkusu yaşıyorum kolay değil fakat bunu yenmek zorundayız..sende tedavini aksatma denilenleri yap bebeğini sakinlikle bekle inşallh hayırlı haber yakındır sevgilerle...

Back