- 1 Haziran 2024
- 42
- 22
- 3
- 29
- Konu Sahibi deryaleyla
Kızlar doktor bana yumurtalıklarında polikistik görünüm var dedi kan tahlilleri istedi ancak kan tahlillerim şekerim tiroit falan hepsi normal değerlerde çıktı, başınıza böyle bir şey geldi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk olarak zaten ultrasonla teşhis koyuyorlar, sonrasında görüntüye ek kan tahlil yorumluyorlar benimde tembellik var biraz demişlerdi, amh da verdim amh cok normal çıktı çok şükürKızlar doktor bana yumurtalıklarında polikistik görünüm var dedi kan tahlilleri istedi ancak kan tahlillerim şekerim tiroit falan hepsi normal değerlerde çıktı, başınıza böyle bir şey geldi mi?
Regliniz nasıl oluyor mesela , benim 30 33 34 29 gün falan böyle değişiyorİlk olarak zaten ultrasonla teşhis koyuyorlar, sonrasında görüntüye ek kan tahlil yorumluyorlar benimde tembellik var biraz demişlerdi, amh da verdim amh cok normal çıktı çok şükür
Normalde tam gunumde 28 günde bir olurdum, bir senedir acayip düzeni bozuldu 30 35 45 30 bir kaç kere doktora gittim, iki kere söktürücü kullandımRegliniz nasıl oluyor mesela , benim 30 33 34 29 gün falan böyle değişiyor
Sizde çocuk istiyor musunuz doktor bir şey verdi miNormalde tam gunumde 28 günde bir olurdum, bir senedir acayip düzeni bozuldu 30 35 45 30 bir kaç kere doktora gittim, iki kere söktürücü kullandım
Evet bende istiyorum hemde yaklaşık 2 senedir, bende pcos var diye bir seneye yakın vitamin kullandım doktorum sadece tembellik var tek taraflı ama engel değil dedi ama baktım olmuyor rahim filmi çektirdim ve öğrendim ki rahimde perde varmış rahim filmi cektirmeden belli olmuyor belirtisi de yok malesef. Bende 11 gün önce histeroskopi ameliyatı oldum perde alındı ve rahim genişletildi yani demem o ki sadece pcos engel değil ama altta yatan başka sebep yoksaSizde çocuk istiyor musunuz doktor bir şey verdi mi
İlk bir takviye verdi hap, iki üç ay sonra başka verdi ama sigorta filan karşılamıyor ayda 3 paket içmem lazım toplam 1200 civarı oluyordu bu şekilde baya kullandım ekstra ben araştırdım ve balık yağı, gynossed kullandım ama yok nafile açıkçası çok kafaya takip maf etmedim kendimi, yani elimden geleni yapayım da doğru zamanda olur dedim ama baktım bu şekilde de olmadı bir sorun var diye düşündüm ki varmışSizde çocuk istiyor musunuz doktor bir şey verdi mi
İnofolic combi mi kullandınız ilkİlk bir takviye verdi hap, iki üç ay sonra başka verdi ama sigorta filan karşılamıyor ayda 3 paket içmem lazım toplam 1200 civarı oluyordu bu şekilde baya kullandım ekstra ben araştırdım ve balık yağı, gynossed kullandım ama yok nafile açıkçası çok kafaya takip maf etmedim kendimi, yani elimden geleni yapayım da doğru zamanda olur dedim ama baktım bu şekilde de olmadı bir sorun var diye düşündüm ki varmış
İlk inofolic pembe olandan kullandım sonra inofolic combi HP verdiİnofolic combi mi kullandınız ilk
Ben canım aynısı. Değerlerim çok normal polikistik görünüm varKızlar doktor bana yumurtalıklarında polikistik görünüm var dedi kan tahlilleri istedi ancak kan tahlillerim şekerim tiroit falan hepsi normal değerlerde çıktı, başınıza böyle bir şey geldi mi?