• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik görünüm

deryaleyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
42
22
3
29
Kızlar doktor bana yumurtalıklarında polikistik görünüm var dedi kan tahlilleri istedi ancak kan tahlillerim şekerim tiroit falan hepsi normal değerlerde çıktı, başınıza böyle bir şey geldi mi?

Kanda mı daha net anlaşılır yoksa vajinal muayene de mi bilmiyorum ama bana muayene sonrasında teşhis koyuldu. Daha öncesinde hep kan vermiştim sorun yoktu..

Kızlar doktor bana yumurtalıklarında polikistik görünüm var dedi kan tahlilleri istedi ancak kan tahlillerim şekerim tiroit falan hepsi normal değerlerde çıktı, başınıza böyle bir şey geldi mi?
İlk olarak zaten ultrasonla teşhis koyuyorlar, sonrasında görüntüye ek kan tahlil yorumluyorlar benimde tembellik var biraz demişlerdi, amh da verdim amh cok normal çıktı çok şükür

İlk olarak zaten ultrasonla teşhis koyuyorlar, sonrasında görüntüye ek kan tahlil yorumluyorlar benimde tembellik var biraz demişlerdi, amh da verdim amh cok normal çıktı çok şükür
Regliniz nasıl oluyor mesela , benim 30 33 34 29 gün falan böyle değişiyor

Sizde çocuk istiyor musunuz doktor bir şey verdi mi
Evet bende istiyorum hemde yaklaşık 2 senedir, bende pcos var diye bir seneye yakın vitamin kullandım doktorum sadece tembellik var tek taraflı ama engel değil dedi ama baktım olmuyor rahim filmi çektirdim ve öğrendim ki rahimde perde varmış rahim filmi cektirmeden belli olmuyor belirtisi de yok malesef. Bende 11 gün önce histeroskopi ameliyatı oldum perde alındı ve rahim genişletildi yani demem o ki sadece pcos engel değil ama altta yatan başka sebep yoksa

Sizde çocuk istiyor musunuz doktor bir şey verdi mi
İlk bir takviye verdi hap, iki üç ay sonra başka verdi ama sigorta filan karşılamıyor ayda 3 paket içmem lazım toplam 1200 civarı oluyordu bu şekilde baya kullandım ekstra ben araştırdım ve balık yağı, gynossed kullandım ama yok nafile açıkçası çok kafaya takip maf etmedim kendimi, yani elimden geleni yapayım da doğru zamanda olur dedim ama baktım bu şekilde de olmadı bir sorun var diye düşündüm ki varmış

İlk bir takviye verdi hap, iki üç ay sonra başka verdi ama sigorta filan karşılamıyor ayda 3 paket içmem lazım toplam 1200 civarı oluyordu bu şekilde baya kullandım ekstra ben araştırdım ve balık yağı, gynossed kullandım ama yok nafile açıkçası çok kafaya takip maf etmedim kendimi, yani elimden geleni yapayım da doğru zamanda olur dedim ama baktım bu şekilde de olmadı bir sorun var diye düşündüm ki varmış
İnofolic combi mi kullandınız ilk

Ben canım aynısı. Değerlerim çok normal polikistik görünüm var

Back