• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik, Gebelik ve anksiyete :( benimle paylaşır mısın belkide sadece duanı 🙏

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
33
Arkadaşlar merhaba
Benim polikistiğim var hormonlarıma baktıralı 1 ay oldu herhangi bir sorun yok her ayda regli oluyorum 3-5 gün geciksede... evleneli 2 yıl oldu son 1 yıldır cocuk istiyoruz... anksiyetem var zaman zaman nüksettiğinde hayatım duruyor.. tabi o dönemlerde cinsel yaşamdan da uzak kalıyoruz.. bu zamanlarıda içinde barındıran 1 sene içinde hamile kalamadım.. salgında üzerine denk geldi doktora da gidemiyorum... yaşım 30.. tabi anksiyetem icin ilacta kullanıyorum.. şimdi ben bebek isteğimi mi, istediğim halde poliskitiğin erteleyebilceğini mi, anksiyete icin aldıgım ilacın ya bebeğime dokunursasını mı düşüneyim... yada bana düşünme diyorlar, düşünürsem olmazmış... istiyorum ama... ANNE olmak istiyorum...

Merhaba ben de sizin gibi pkoluyum 3 senedir evliyim geçen sene kimyasal gebelik yaşadım yıkıldım.. bir şekilde toparlandım ama hala hamile kalamadım. Adetlerim düzenli 32-35 günde 1 oluyorum. Bu ay ovulasyon testi ile başarmaya çalışıyorum bu mübarek ayda allahım isteyen herkese versin. Ümidini kaybetme.. sana önerim bulunduğun şehirde özel bir kadın doğum polikliniğine gitmen muayenesi olan doktorlar hastaları tek tek oluyor virüs açısından tedbirliler.. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sevgiler..

Merhaba ben de sizin gibi pkoluyum 3 senedir evliyim geçen sene kimyasal gebelik yaşadım yıkıldım.. bir şekilde toparlandım ama hala hamile kalamadım. Adetlerim düzenli 32-35 günde 1 oluyorum. Bu ay ovulasyon testi ile başarmaya çalışıyorum bu mübarek ayda allahım isteyen herkese versin. Ümidini kaybetme.. sana önerim bulunduğun şehirde özel bir kadın doğum polikliniğine gitmen muayenesi olan doktorlar hastaları tek tek oluyor virüs açısından tedbirliler.. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sevgiler..
Teşekkürler, umarım sizinde gönlünüzce olur 🙏

Back