- 7 Temmuz 2016
- 20
- 1
- 36
- Konu Sahibi Flowers09800
-
Adet gormeden biraz zor gibi ama neden doktora gitmiyorsun biz.simdi ne desek bos bosuna.umitlendirmis oluruz en dogrusunu bir kadin dgum uzmani soyler . herseyin hayirlisi4 yildir hic bir sekilde adet gormedim internetten arastirmalar yaptim belirtilerin hepsi uyuyor ilk baslarsa kasiklarda sanciyla basladi surekli uyku hali kanli ishal istah artisi filan oldu bebis geliyor olabilir mi bayanlar?
4 yildir hic adet gormemek nedir ya eminmisiniz
Adet gormeden biraz zor gibi ama neden doktora gitmiyorsun biz.simdi ne desek bos bosuna.umitlendirmis oluruz en dogrusunu bir kadin dgum uzmani soyler . herseyin hayirlisi
Hee sen bekarsin anladimcanim bence simdiden gitmelisin ki tedavini olmalisin evlenince senin icin sorun olabilirYa gidicem ama annem hastanede calisiyor dogum doktorlarinin hepsini biliyor yani doktorlarin hepsi de beni taniyor suanda bekar oldugum icin de gidemiyorum
Evet var oyle bende bekaken 3 ayda ir zorla ilacla olurdum o kadar sinrli gergin sis oluyosn ki sana anlatamam yani Allah.hic kimseyi bu hastalikla sinamasin zor yani4 yildir hic adet gormemek nedir ya eminmisiniz
Evet var oyle bende bekaken 3 ayda ir zorla ilacla olurdum o kadar sinrli gergin sis oluyosn ki sana anlatamam yani Allah.hic kimseyi bu hastalikla sinamasin zor yani
Benimde adet duzensizligim vardi bekarken keske bekarken duzene soksaydm hic ustune dusmedm doktor yumurtaliklarn iyi calisiyo demisti smdi cocuk icin tedavi goruyrm
Amin cumlemizn insallahRabbim yardimcimiz olsun
Test ne alaka anlamadim iliskiye mi girdin?Bu arada test yaptim negatif cikti ama iliskiye gireli 13 gun olmustu testi yaptigimda kan kesin sonuc olan bir sey ama gidemiyorum iste
Amin.
Test ne alaka anlamadim iliskiye mi girdin?
Hmm anladim bu konuya karisamam tabi . ama bi doktora gorunmende fayda var nasil olsa seni kiz biliyorlar alttan muayne etmezler . ustende zaten anlayamazlar ..Evet iliskiye girdim korunmadan zaten bizim isteyerek yaptigimiz bir seydi bizim durumlar baya bi karisik aileler karisiyor sadece evlilige o yuzden evlenemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?