Polikisti over sendromu yaşayan var mı ?

Valla canım ben yunurta catlatici diye biliyorum hormonlarla ilgili diye
Yumurta çatlatmaz birden fazla folikül oluşturur 3-4-5 artık bünyene bağlı bunun bir yada iki tanesi büyür gerisi kist olur 17-20 mm olduğunda çatlatma iğnesi verir dr 9 Yıllık evliyim 4-5 yıl uğraştım bu konuları iyi bilirim hormonlarım alt üst oldu bu ilaç yüzünden tam tüp bebeğe kaşar verdim tüp bebek uzmanı d vitamini b 12 vitamini ve şeker hapı verdi altı ay dene pko da şeker hapı tedavisi çok etkili dedi ve o ay hamilelik oldu gücen bana tecrübeliyim benim şekerim Yok hormonlar normal Ve adetlerim 4/5 gün aksa sa da her ay adet oluyordum

Yahu ok çoğu kişi şeker hapı demiş de, bende ne şeker ne insülin direnci çıktı. Kolestrolüm falan çok iyi doktor Allah vergisi diyor. Benim gibi olan biri ne yapacak? Durup kendi kendine yumurta çatlamasını mı bekleyecek? :KK48:
adet görmüyormusunuz? Benim şekerim insülin direncim yoktu ama denedim ve çok fayda gördüm

adet görmüyormusunuz? Benim şekerim insülin direncim yoktu ama denedim ve çok fayda gördüm
Yok yok.. son 2 adetime kadar her ay adet olurdum yani 28-35 gün arasında gelirdi kendiliğinden, ilaç kullanmadım hiç. Son aylarda aldığım 5-6 kilodan dolayı gecikme yaşıyorum. Şimdi zayıflamaya çalışıyorum. Dediğim şu, bebek isteyince illa bunları mı kullanmak lazım? Kendiliğinden de olabilir herhalde di mi?

Back