Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablalarim polikistik .ikiser çocukları varmerhaba benim bi sorum olucakti adet düzensizliği icin hastaneye gitmiştim polistik over dedi ama kist falan yokmus hiç hormonlarımda normal sadece yumartaliklarim küçükmüş bu ileride bana sorunlar yasatirmi yumurtaliklarimin küçük olmasi ileride hamileligimi engellermi
pekiAblalarim polikistik .ikiser çocukları var
Kendiliğinden oldu .tedavisiz.
Bende polikistigim.bakalim henüz yeni evliyim dusunmuyorum
peki ablanlarin adet düzensizliği varmiydi bide yumurtalıkları küçük dimi kist falan yok
ablanlarin adet düzenliliği varmiydi bide kist falan yoktu dimi sadece yumurtalıkari küçük bu haldeyken hamile kalinabiliyormuAblalarim polikistik .ikiser çocukları var
Kendiliğinden oldu .tedavisiz.
Bende polikistigim.bakalim henüz yeni evliyim dusunmuyorum
Bende de pcos var . Sizde kist olmamasi nasil oluyor anlayamadim. Pcos hastalarnda yumurtlama sonrasi adet gorulmekte zorlandigi icin atilmayan yumurtalar zamn icnde ufak kistlere donusur. Pcos budur bildgn kdryla. Sizde nasil oluyor bu durum doktorunuz acikladi mi acaba?merhaba benim bi sorum olucakti adet düzensizliği icin hastaneye gitmiştim polistik over dedi ama kist falan yokmus hiç hormonlarımda normal sadece yumartaliklarim küçükmüş bu ileride bana sorunlar yasatirmi yumurtaliklarimin küçük olmasi ileride hamileligimi engellermi
benim kistim falan yok hormonlarimda normal sadece yumurtaliklarim küçükmüş ileride bi sorun yasarmiyim hamileligimi engellermi die korkuyorum nişanlıyım şu anBende pcoluyum. İlk cocugum klomen tedavisiyle oldu. Digeri kendiligimden. Fazla kg varsa vermek gerekiyor. Birde insulin direncine baktırmak lazim.
Benim ekstra yumurta catlama problemimde vardi. Pco kistleri disinda
kilolu değilimBende de pcos var . Sizde kist olmamasi nasil oluyor anlayamadim. Pcos hastalarnda yumurtlama sonrasi adet gorulmekte zorlandigi icin atilmayan yumurtalar zamn icnde ufak kistlere donusur. Pcos budur bildgn kdryla. Sizde nasil oluyor bu durum doktorunuz acikladi mi acaba?
doktoruma sordum kist falan yokmuş iki defa bakti sadece yumurtalıkların küçük bu yüzden adet düzensizliğim olduğunu söyledi adet söktürücü kullan dedi sürekli olarak onun dışında harhangi kötü birşeyin yok dedikilolu değilim
doktoruma sordum kist falan yokmuş iki defa bakti sadece yumurtalıkların küçük bu yüzden adet düzensizliğim olduğunu söyledi adet söktürücü kullan dedi sürekli olarak onun dışında harhangi kötü birşeyin yok dedikilolu değilim
Bende de pcos var . Sizde kist olmamasi nasil oluyor anlayamadim. Pcos hastalarnda yumurtlama sonrasi adet gorulmekte zorlandigi icin atilmayan yumurtalar zamn icnde ufak kistlere donusur. Pcos budur bildgn kdryla. Sizde nasil oluyor bu durum doktorunuz acikladi mi acaba?
Canim o zaman seninki pcos olmayabilir ama oladabilir pek hakim degilim.doktoruma sordum kist falan yokmuş iki defa bakti sadece yumurtalıkların küçük bu yüzden adet düzensizliğim olduğunu söyledi adet söktürücü kullan dedi sürekli olarak onun dışında harhangi kötü birşeyin yok dedi
benim de adet düzensizliği ama yumurtalıklarım küçük olduğu için duzensizmis başka doktora giderim kısa bi zamanda haklisinizCanim o zaman seninki pcos olmayabilir ama oladabilir pek hakim degilim.Ben de kilolu degilim digger semptomlarim da yok pek sdce adet duznsizlgm var o da kist sonucu. Su an gebelik dusunuyorum pcos hastalrnda gebelik sdce yumurta olgnlasmadgi icin zorluk oluyor. O da gerekli tedaviyle Allahn izniyle cozulecek bir durum insallah. Bence sen baska bir doktora daha gorun. Cunku surekli adet sokturucuyle adet gormek de vucudun icin yorucu. Bir de doktorun surekli adet sokturucu kullan demesi bir garip. Yani belirli bir sure kullan sonra gel tekrar bakalmnfalan demesi gerekirdi ne bileym garip yani
icin rahat etsin bence baska bir doktora daha gorun
![]()
Dr takibinde olursaniz sorun olmaz sanirim. Ben evlendikten 1 yil sonra hamile kalamadigim icin gittigimde ogrendimbenim kistim falan yok hormonlarimda normal sadece yumurtaliklarim küçükmüş ileride bi sorun yasarmiyim hamileligimi engellermi die korkuyorum nişanlıyım şu an
polikistik over çok fazla yumurta olması ama hormonlar normal olabilir. polikistik over sendromu yani pcos yumurta görünümü ister cok olsun ister normal, hormonların bozuk olması demek. hormonlar bozuksa asıl sorun orda başlıyorBende de pcos var . Sizde kist olmamasi nasil oluyor anlayamadim. Pcos hastalarnda yumurtlama sonrasi adet gorulmekte zorlandigi icin atilmayan yumurtalar zamn icnde ufak kistlere donusur. Pcos budur bildgn kdryla. Sizde nasil oluyor bu durum doktorunuz acikladi mi acaba?
Bana pcos dedi doktor ama herhangi bir sorundan bahsetmedi. Ne gibi sorunlar oluyor ? Gebe kalmak daha mi imkansizlasiyor?polikistik over çok fazla yumurta olması ama hormonlar normal olabilir. polikistik over sendromu yani pcos yumurta görünümü ister cok olsun ister normal, hormonların bozuk olması demek. hormonlar bozuksa asıl sorun orda başlıyor