polifistik over lütfen yardım:(

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
323
İstanbul
arkadaşlar ben çok üzülüyorum saclarım cok dökülüyor doktora giittim 3. ayıma yeni grdm polifistik over ar dedi saclarım bu yüden dökülüyormus.cildiyeyede gtmiştim herhangi bi kasızlık demir cinko vs eksiklişgi yok.diane 35 kullanıorum 3. ayım. ama saclarımda degişme olmadı henüzz saclarımın yapısı bile degişti durumu benm gibi olup sacları düzelenler varsa ne kullandınız lütfen yardımjı olun morelim cok bozuk önjeden hiç böyle sorunum yoktu:(:14:henüz yasım21

arkadaşlar ben çok üzülüyorum saclarım cok dökülüyor doktora giittim 3. ayıma yeni grdm polifistik over ar dedi saclarım bu yüden dökülüyormus.cildiyeyede gtmiştim herhangi bi kasızlık demir cinko vs eksiklişgi yok.diane 35 kullanıorum 3. ayım. ama saclarımda degişme olmadı henüzz saclarımın yapısı bile degişti durumu benm gibi olup sacları düzelenler varsa ne kullandınız lütfen yardımjı olun morelim cok bozuk önjeden hiç böyle sorunum yoktu:(:14:henüz yasım21

canım öncelikle geçmiş olsunnn.
saç dökülmesi derken ne kadar dökülüyorr.pco da saç dökülmesi oluyormuşş
bende de pco görüntüsü var,adetlerim düzensiz.
evli değilsen ya da evli ama çocuk istemıyorsann doğum kont.hapı veriyor doktorlar.
ama bunla yaşamayı öğrenicez sanırm.
beslenmene dikkat et,ve kilo almamaya çalış

canım öncelikle geçmiş olsunnn.
saç dökülmesi derken ne kadar dökülüyorr.pco da saç dökülmesi oluyormuşş
bende de pco görüntüsü var,adetlerim düzensiz.
evli değilsen ya da evli ama çocuk istemıyorsann doğum kont.hapı veriyor doktorlar.
ama bunla yaşamayı öğrenicez sanırm.
beslenmene dikkat et,ve kilo almamaya çalış

evli degilim .senin saclarında dökülüomu. benmki asırı derejede dökülüo napjam bilmiorum psikolojm bozuldu iiiyice artık hep topuz fln yapıorum olan kafamda dursun die:14:

Back