Polaris Çizme Alıp Memnun olmayanlar bir baksın lütfen..

canım aldığın çizme süet miydi?eğer süetse su alıyor ama bunu sorarsan söylüyorlarfisfisfisbende aldım polarsiten 2007kışında siyah çizme süet ben çok kullanmadığım için hala giyiyorum fakat ısıtmıyor ben yağmurda karda çok giymedim o yüzden su alıyor diyemem ama giydiğim zamanlarda hiç almadı fakat polarisin ayakkabı kalitesi başarılı değil biraz daha fazla verip daha iyi bir marka alsaydın keşke canım sende ilkbahar sonbaharda giyersin artık üzülme tatlım sağlık olsun:teselli:yerimseniben

bende geçen kış 150 ytl verip polaristen bir çizme almıştım üstelik çokta met etmişti deriymiş bilmem neymiş beş para etmez helal etmedim aslada etmiyorum

süet değildi derisi kapkalın sanki suların içine gömülse su almıcak gibi bi çizme çok uğraştım ama hatalarını kabul etmiyorlar neymiş efendim kullanım klavuzunda yazıyormuş..arkadaşlar gidin en dandik ayakkabıyı alın ama polaris almayın sakın sakın..

Bende Çızmemı polarısten aldım ve ılk gıymemle bırlıkte sankı 1 yıldır gıyılıyomuŞ da yıprandı Çok kÖtÜ gÖrÜnÜyooo Özenerek almŞtım 100 tl ıdı bıdaha alamadım Çızme geÇen yılkını gıyıyorummm Öfff yaaa

Ben bu sene aldım çok da memnunum. Çok sık giymeme rağmen ilk günkü gibi duruyor. Su alma konusunda aldığım mağazadaki görevli çok kesin konuşmamıştı yinede gayet iyi pek su almıyor.

ben de geçen sene polaristen bi çizme almıştım ama daha taksitleri bile bitmeden çizme eskidi.üzeri soyuldu su aldı sanki yıllardır giyilmiş gibi bi hale geldi kısa zamanda.kesinlikle tavsiye etmiyorum kimseye.polaris berbat bir marka olmuş artık..

ben daha bugün polaristen bot aldım. ama bilekte biten kısa, gri ve ince topuku. zaten yağışlı havalarda gimeyi düşünmüyorum o yüzden su problemim pek olmaz ama şu çabuk aşınma olayı aklımı karıştırdı... çok da ugn fiyata aldım 69 tl. yaa çok beğendim şimdiden evde giyiyorum, şu an ayağımda. nolur bozulmasınn..

polaristen anca ev terliği alınır,
Allahın terlikçisinden bot alırsak anca bu kadar olur işte,
ne yapıcaksın,kullanıcı hatası deyip kestirip atıyrolar ya,resmen kafasına giydiresim geliyor o zaman elimdekini..

uzun zamandır bakmıyordum ama bugün yine o çizmeyi görünce aklıma burası geldi o çizme anca güneşte giyinir abii =)) bi o zaman su almazz valla bakkk

geri almazlar ama fabrikaya gönderip kullanıcı hatasının yüzdesine bakarlar ki satıştan önce mald a sorun varsa muhakkak aynı modelin yenisini fabrika gönderir zaten mecburlar yok ben cok para verdim diye kendini yoracak olursan direkt tüketici haklarına şikayette bulun şak diye çözsünler

ah ah canımmm neler yaşadım polaris çizmemle ilgili :) ama fabrika bile kabul etmedi garantimiz yok bizim su alabilir dedi :) amannn boşverdim yemin ettim zaten terlik bile almıyorum oldu bitttiiii

Geçen sene kardeşime almıştık.

1ayda açıldı ama görseniz sanki çocuk o ayakkabıyla savaşa katıldı

Flodan almıştık biz götürdük,geri gönderdiler firmaya.

15 gün sonra da aradılar para iadesi yaptılar.

Polaris saçma bir marka.

Hala da iyiyim diye insanları kandırmaya çalışıyor.

Polaris gördük mü yanından geçmiyoruz artık

tuh ya bugün bot beğendim de ben polarisin aynı model başka markada varsa alırım ama görmedim ki hiç bu kadar da kötüyse alınmaz ki canım :84:

ben polaristen spor ayakkabı aldım ilkgün topuguma bisey battıgını fark ettim ..... ne görsem civi ayagıma batıyo floya götürdüm bikere giymisiniz fabrikaya gtcek tamir edilecek dediler hic ugrasmadım .... bi daha tövbe ploris ....flo cok kötü malları:44:

annem de polaristen bir ayakkabı aldı kadın pişman oldu bence berbat bir marka

polaris çizmeyi aldığımın 2.haftasına deriler soyuldu eski bi hal aldı.aldığım ilk günden beri zaten su geçiriyordu.asla önermiyorum.

polaris çizmeyi aldığımın 2.haftasına deriler soyuldu eski bi hal aldı.aldığım ilk günden beri zaten su geçiriyordu.asla önermiyorum.

kesinlikle katılıyorum sana bende bundan 2 yıl evvel almıştım uzun çizmelerden birde 95 milyon para verip 3 veya 4 defa giymişimdir en fazla sonra yazın kaldırdım kışın bi açtımki derileri soyulmuş yırtık yırtık içinin astarı sağlam çok üzlmüştüm haram olsun verdiğim para daha etiketi altında duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…