• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polanegri'nin küçük evi

Evin sımsıcak geldi bana. Siyah beyaz mobilyalar çok şık duruyor.Bencede dantelleri kaldırırsan daha modern olabilir Salon oldukça modern. Güle güle sağlıkla otur inşallah.

arkadaşlar hepinize tşk ederim güzel yorumlarınız için çok mutlu oldum.dantelleri annem ördü hep aslında bekarken diyodum örme şunları kullanmam diye.ama şimdi onları görunce annemi hatırlıyorum o yüzden.aslında benmde pek sevdim söylenemez dantelleri.evim 85 m2 işte idare ediyoruz.:)

ben dantel örtü gibi şeyleri çok gereksiz demode görüyorum.bence o dolaplardan sarkan örtüleri kaldırsanız eviniz daha şık gözükür.hem temizliği daha kolay olur.bunun dışında diyecek birşey bulamadım.güle güle mutlulukla oturun

Genelde güzel güle güle otur canıM....yalnız mutfak dolaplarındaki örtüler bana fazla geldi, yine de sen bilirisn....:21:

kaldırdım mutfaktaki dantelleri.annem azcık trip attı ama napim annemn hatrı emeği için koydum onları yoksa dantel ıyk gelio bana :)

canım çok beğendim evini.yalnız bişey sorcam toki de mi oturuyosun.benim evimle aynı neredeyse.hatta mikrodalgayı koyuş şeklimiz bile...???

salonunuzda ne çok eşya(süs,biblo ıvır zıvır) var öyle :/ gözlerim yoruldu kusura bakmayın.

Küçükte olsa sevimli bi ev yeter ki insanın huzuru olsun :) ayrıca pike takımının rengine bayıldımmmmmmmm

Back
X