poisa Meme Estetiği Ameliyatı

poisa

Bu günler de geçer ya Hu!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
925
40
Benim hiç aklımda yoktu ameliyat olmak, yani göğüslerim biraz da olsa büyüsün istiyordum evet ama ameliyat olmayı hiç düşünmemiştim hep doğal yöntemleri okuyordum ama onların haplarına da hiç elim gitmiyordu.. KK ile de böyle tanışmıştım zaten, doğal yollardan göğüs büyütme yöntemlerini ararken, oradakileri 1 gün boyunca okudum 1 -2 yöntem aklıma yattı ,ama ertesi gün nerden esti nereden geldiyse pat diye ameliyat olucam dedim,bu böyle olmayacak 1 cm 2 cm ile uğraşamıycam büyüdü mü büyümedi mi diye..

bu sefer geçtim meme estetiği bölümüne :) bir sürü kişinin tecrübelerini okudum okudum nedense hep aynı kişide kilitleniyodu aklım, en çok övgüyü hep ona yapmışlar,en sorunsuz hastalar hep onun, ağrısız sızısız diyorlar inanasım gelmiyor ama 1 değil 2 değil baktım pek çok kişi aynı şeyi yazmış çizmiş( ki En ÇOK etkilendiğim Oralet'in yazdıklarını sayfası sayfasına okumam ve samimiyetine inanmamdır), yazılanların tamamını okudukça işinin ehli olduğu da anlaşılıyo,dedim arkadaş tamam ben ameliyat oluyorum ve Barış ÇAKIR' a oluyorum..1 gün içinde!

bu olay mayıs ayında oldu.. sonrasında temmuz 31 de ilk görüşmeme gittim.fikren yine aynı tatmine ulaşmıştım. bu dr. benim istediğimi yapacak, ben de çok memnun kalacağım ,dedim içimden. ki aynı fikre eşim de ulaşmış.. boyum biraz uzun diye (1.72 cm) 320-350 cc takılır herhalde diye düşünürken orada yaptığı muayene de bana 280 takabileceğini çünkü göğüs kafesimin dar olduğunu,istesem de boyum uzun diye bana 320 veya 350cc filan asla takamayacağını,onların benim vücuduma yakışmayacağını söyledi. ben de o gün öğrendim ki hakikaten bnm göğüs kafesim darmış. yani göğüs altından ölçüm 72 cm di. o yüzden bana 75 beden sütyenler hep hafif bol oluyordu, yıllardan sonra jetonum da düşmüş oldu :)
Bu da bir işaretti ki Barış Bey hastasının estetik bi görüntüden uzak isteğini baz almaktan ziyade ona en yakışacak ölçüleri baz alıyordu. hoşuma gitmişti. karı koca bizden aferini almıştı doktorum:)

21 aralık 2010 salı günü yani tam tamına 1 hafta önce saat 13.00 da Acıbadem Fulya hastanesinin ameliyathanesinde güzel bir uykuya dalmıştım.. çıktığımda gece 24ten beri aç olmamdan kaynaklanan ve pek çok hastada da görülen istifra ile saat 17.10da açtım gözümü, 3 kere daha istifra devam etti ve sonrasında 17.30 da ameliyathaneden çıktım. artık odamdaydım. Herşey bitmişti. :)

Barış Bey geldiğinde yanımda Oraletim de vardı onca güzelliğiyle karşımda oturuyordu:) Barış Bey 280 cc High profile DAMLA protezi,Kas Zarı ALTINDAN kullandığını çok güzel olduğunu,çok yakıştığını söyledi,çok beğeneceksin diye de ekledi..ki zaten şüphem yoktu..
ertesi gün vucudumda narkozun etkisi geçtiği için,hafif ağrı başlamıştı, akşamında biraz daha şiddetlendi ama yattığım yerde sadece koltuk altımdaki direnler canımı yakıyordu. istanbulda kalacak yerim olmadığı için 1 gece daha hastanede kaldık ve 2. gün tam tamına 48 saat dolduğunda yani 17.30 da dr. um direnlerimi çıkardı ve artık gidebileceğimi söyledi. direnlerin çıkması inanılmaz güzel bir duygu. tüm o ağrı sızı o incecik borucuklardan kaynaklanıyormuş meğer. sonrası ise güllük gülistanlık..:)
cuma günü alışveriş merkezi gezecek kadar iyiydim, dün pzt biraz ağır haraket etsem de okuluma gittim,dersime girdim,sıkıntım olmadı,bugünse katbekat iyiyim.. bilmiyorum daha farklı bir kesi yöntemi ile yapılsaydı ameliyatım, bu kadar rahat ayaklanabilir miydim?
şu an KKda ameliyatım olmuş da bitmiş de gayet dolgun göğüsleri :) olan bir hanım olarak buraya yazdığıma hala ve hala inanamıyorum..
Bundan sonra hayatım BÇö ve BÇS diye ikiye ayrıldı benim: ) doğru karar vermeme neden olan tüm arkadaşlara ve en başta Oralet'e teşekkürü bir borç bilirim.. Ve tabii ki bu yazılanları okumama sebep olan bu yararlı site KK'ya !

bu kadar yıl küçük göğüslerle baş etmeme hiç gerek yokmuş,keşke daha önce aklıma gelseymiş :) ameliyattan çekinen ama olmak isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyor,darısı başınıza diyorum :KK66:

Hayirli olsuuuuun cok sevindim senin adina =) darisi bizim basimiza kaca yaptirdin herseyi? bende kararsiz kaldim ya kime yaptirsam falan diye

:) tşk ederim. kime yaptırman gerektiğini sen iyice düşünüp karar vermelisin, ben hiç kararsızlık yaşamadım gerçi ama:) fiyata gelince 5500 tl ameliyat.. 120 lira da sporcu sütyenine verdik. artı 1 gün daha kaldığımız için extra bir masraf oldu ama bu herkes 1 gün daha kalacağı anlamına gelmez tabii..

Çok Geçmiş Olsun hayatım Güle Güle Kullan :nazar: boncuğunuda takayım Benimde Bu Gün Tam 3 AY Oldu Operasyon Olalı Çokk Çokk Çokkkkkk MutluyuMMMMMMMMMMM....

çok geçmiş olsun tatlım darısı başıma ..siteye yeni girdim saatlerdir yorumları okuyorum ve bu ilk mesajım.benimde tereddütlerim var yaza düğünüm olucak kısmetse ben ameliyatı şimdiden olmak istiyorum malum nişanlım pek yanaşmıyoo biraz bencilce düşünüyo :) ama sizin adınıza çok sevindim şimdiden mutlu günlerde yeni dekoltenizle iyi bir ömür diliyorum size ...öpüyorum :nazar:

Geçmiş olsun canım ne mutlu sana sonuçtan memnunsun ve normal yaşamına ağrısız sızısız devam edebilmişsin. İlk cinsel deneyimden sonra hislerini paylaşırsan sevinirim benim en büyük korkum o çünkü, hissizlik :/ en erojen bölgem yani az göğüsle yaşanır ama orgazmsız ya da az orgazmla yaşanır mı bilemiyorum hehe :-)

çok geçmiş olsun tatlım darısı başıma ..siteye yeni girdim saatlerdir yorumları okuyorum ve bu ilk mesajım.benimde tereddütlerim var yaza düğünüm olucak kısmetse ben ameliyatı şimdiden olmak istiyorum malum nişanlım pek yanaşmıyoo biraz bencilce düşünüyo :) ama sizin adınıza çok sevindim şimdiden mutlu günlerde yeni dekoltenizle iyi bir ömür diliyorum size ...öpüyorum :nazar:

Esradmrts lm .. çok tşk ederim hakikaten de geçti wallahi, tereddüt yaşamadan bu işe karar verdiğim için bu konuda bişe diyemiycem ama Barış Bey i düşünürsen tereddüt yaşayacağın bir nokta olacağını sanmam ama diğer dr. ları da araştır tabii. nişanlın neden istemiyo merak ettim en çok onun işine yarayacak aslında bilmiyor mu :)) dekolte konusu ... çok dekolte sevmez eşim ama yine de evde herşey serbest :ppp

darısı başına : )

Esradmrts lm .. çok tşk ederim hakikaten de geçti wallahi, tereddüt yaşamadan bu işe karar verdiğim için bu konuda bişe diyemiycem ama Barış Bey i düşünürsen tereddüt yaşayacağın bir nokta olacağını sanmam ama diğer dr. ları da araştır tabii. nişanlın neden istemiyo merak ettim en çok onun işine yarayacak aslında bilmiyor mu :)) dekolte konusu ... çok dekolte sevmez eşim ama yine de evde herşey serbest :ppp

darısı başına : )

darısı başıma darısı başıma :))) araya kaynak yapayım hemen :)))

yap bakalım :p bu arada oraletin yokluğu nasıl belli değil mi :KK43:((( üfffff çok sıkıcı böööle

Poisacığım geçmiş olsun, çarçabuk yumuşama sürecine girerler artık sana tavsiyem sıcak duşun altındayken masaj yapman çok güzel yumuşuyorlar ve dokunmaya ilk günler kıyamazken insan sonradan doyamıyor. En güzel ve rahat masaj duştayken oluyor, bilgine :KK66:
Gerçi sana masaj verilmemiştir, pardon! Ama sen yine de duşta dokun yumuşaklığına, kıvamına bak bu hareketlerde iyi gelecektir :))

Bu arada gerçekten teşekkür ederim ameliyat öncesi ve sonrası sorular için yardımcı olabilmek adına yine buradayım :)

Son düzenleme:
valla benim de gögüslerim küçük.benim kocam yapıyo bu ameliyatı ama bana faydası yok tabi mum dibine ışık vermez misali. ikna çabalrım sürüyo .. bakalım ne zaman ok dicek.çocuk doğurma zamanın bitsin alırız meme kanseri riskin de kalmaz silikon takarım diyo. seni adına da sevindim.silikon güzel bişey bence.

valla benim de gögüslerim küçük.benim kocam yapıyo bu ameliyatı ama bana faydası yok tabi mum dibine ışık vermez misali. ikna çabalrım sürüyo .. bakalım ne zaman ok dicek.çocuk doğurma zamanın bitsin alırız meme kanseri riskin de kalmaz silikon takarım diyo. seni adına da sevindim.silikon güzel bişey bence.
nasıl yani ecz.sn eşin memeyi komple alıp yerine silikon mu koyalım diyor anlamadım.
poisacım sana da geçmiş olsun:nazar:

nasıl yani ecz.sn eşin memeyi komple alıp yerine silikon mu koyalım diyor anlamadım.
poisacım sana da geçmiş olsun:nazar:

Cyberella tşk ederim. geçti gitti walla.. daha dün gibi geliyo ama 15 gün geçti hala inanamıyorum.. hep diyorlardı varlığını bile unutuyorsun diye de sadece yazıyorlar işte diye düşünüyordum hakikaten de öleymiş yeniliğinden sebep gerindiğim zaman sertliğini de hissetmesem neredeyse-- ameliyat olmadım ki --- bile diyebilirim o derece unuttum varlığını...
walla güzel şey ama yazı iple çekiyorum :ppp

cyberella tşk ederim. Geçti gitti walla.. Daha dün gibi geliyo ama 15 gün geçti hala inanamıyorum.. Hep diyorlardı varlığını bile unutuyorsun diye de sadece yazıyorlar işte diye düşünüyordum hakikaten de öleymiş yeniliğinden sebep gerindiğim zaman sertliğini de hissetmesem neredeyse-- ameliyat olmadım ki --- bile diyebilirim o derece unuttum varlığını...
Walla güzel şey ama yazı iple çekiyorum :ppp

canım ne kadar süre sonra normal sırt üstü yatmaya başladın. Ilk oturur vaziyette uyuyorsun ya. Ve yan yatmaya ne zaman başlayacaksın, ya da başladın mı.

Altıncım ben hiç oturur pozisyonda yatmadım.. şöyle ki en çok Oraletten biliyordum oturarak yatacağımı ama Barış Bey ameliyattan bi kaç saat sonra geldiğinde düze yakın yatabiliyorsan yat sorun değil demişti,ben de tabii ki bandjların etkisinden dümdüz sırtüstü yatamıyordum ama hastanedeki yatağım 45 derece bi şekildeyken yatmıştım, arada daha da aşağıya indirdiğim oluyordu.. 2. gün çıktığımda( ve ondan sonraki her gün ) evdeyken öle hastanedeki konfor olmadığı için arkadaşımın evinde çekyatta dümdüz yatmıştım. tabii ki İNANILMAZ ZOR bi şekilde destek alarak arkaya yatıyorsun ve aynı KOCAMAN destekle diklenip oturur pozisyona geçiyorsun ama hep diyorum ya 3. günden sonra yavaş yavaş başlıyo iyileşme süreci.. iş tamamen direnlerin çıkmasında.. ben 2. gün çıkarttığım için ondan sonrası daha kolay oldu..

yan yatma olayıysa,bugun 16 günü bitirdim,10. günden sonra başladım yan yatmaya.. çok sırtın ağrıyo ilk başta çünkü sırt üstü hiç bi yere dönemeden put gibi yatıp uyuyorsun sabah aynı yattığın gibi kalkıyorsun onca gün ve bu süreç sırtını ağrıtıyo ama 10-11 gün sonra yan yatmaya başlayabilecek kıvama gelirsin diye düşünüyorum..
kasma hiç kendini inan bence çok daha kolay atlatacaksın sen bu süreçleri.. tecrübe bol ne de olsa :KK66:

geçmiş olsun canım.haydi bakalım darısı bütün göğüs problemi yaşıyan bayanların başına.bende aralık ayında ameliyat olucam.inşallah senin gibi mutlu olur,aynı sevinci bende sizinle paylaşırım:))):KK61:

geçmiş olsun canım. güle güle kullan inşallah. ben geçen sene yaptırmıştım,benimde bu hafta 1. yılım doluyor.:nazar:

Slm kızlar Cuma günü istanbula gittim. dün geri döndüm, Barış Çakır'la görüşmem vardı 15. gün kontrolü ama bnm 18.günümdü tabii, mecburen.. neyse sonuçlar gayet süperdi..
Çok güzel olmuşlar,çok güzel yapmışım,dedi dedi durdu Dr.um :))) yanında başka bir Plastik cerrah arkadaşı vardı bayan, o da görmek istedi gösterdim ben de napiimmm :)) o da hayran kaldı, dokundu elledi şöyle hafifçe-hiç belli değil, ne kadar doğal dedi, Barış Çakır'da - bunların içinde silikon yok aslında,Doğal bunlar değil mi Poisacım:)) - dedi hepimiz gülüştük.. 280 cc ve bu kadar güzel durması beni de çok memnun etti, çünkü hani küçük mü yaptırdım duygusu vardı boyum uzun diye ama vucuduma en iyi giden oran buymuş yeni anlıyorum ve ÇOK MEMMUN VE MUTLUYUM :)

X