çok geçmiş olsun tatlım darısı başıma ..siteye yeni girdim saatlerdir yorumları okuyorum ve bu ilk mesajım.benimde tereddütlerim var yaza düğünüm olucak kısmetse ben ameliyatı şimdiden olmak istiyorum malum nişanlım pek yanaşmıyoo biraz bencilce düşünüyo :) ama sizin adınıza çok sevindim şimdiden mutlu günlerde yeni dekoltenizle iyi bir ömür diliyorum size ...öpüyorum
Esradmrts lm .. çok tşk ederim hakikaten de geçti wallahi, tereddüt yaşamadan bu işe karar verdiğim için bu konuda bişe diyemiycem ama Barış Bey i düşünürsen tereddüt yaşayacağın bir nokta olacağını sanmam ama diğer dr. ları da araştır tabii. nişanlın neden istemiyo merak ettim en çok onun işine yarayacak aslında bilmiyor mu :)) dekolte konusu ... çok dekolte sevmez eşim ama yine de evde herşey serbestpp
darısı başına : )
yap bakalımbu arada oraletin yokluğu nasıl belli değil mi ((( üfffff çok sıkıcı böööle
nasıl yani ecz.sn eşin memeyi komple alıp yerine silikon mu koyalım diyor anlamadım.valla benim de gögüslerim küçük.benim kocam yapıyo bu ameliyatı ama bana faydası yok tabi mum dibine ışık vermez misali. ikna çabalrım sürüyo .. bakalım ne zaman ok dicek.çocuk doğurma zamanın bitsin alırız meme kanseri riskin de kalmaz silikon takarım diyo. seni adına da sevindim.silikon güzel bişey bence.
nasıl yani ecz.sn eşin memeyi komple alıp yerine silikon mu koyalım diyor anlamadım.
poisacım sana da geçmiş olsun
cyberella tşk ederim. Geçti gitti walla.. Daha dün gibi geliyo ama 15 gün geçti hala inanamıyorum.. Hep diyorlardı varlığını bile unutuyorsun diye de sadece yazıyorlar işte diye düşünüyordum hakikaten de öleymiş yeniliğinden sebep gerindiğim zaman sertliğini de hissetmesem neredeyse-- ameliyat olmadım ki --- bile diyebilirim o derece unuttum varlığını...
Walla güzel şey ama yazı iple çekiyorumpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?