• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi pnömokok aşısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ozlemmat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
13
0
36
Yalova
bugun oğluma 6 aylık aşılarını yaptırdım. bunların içinde pnömokok aşısı da varmı? daha önce devlet karşılamıyormuş siz özel yaptırıyormuşsunuz. bu gün yapılan 3 aşının içinde bu varmı? yoksa ayrıca mı yaptırıcam? bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim. herkese iyi günler :)

bugun oğluma 6 aylık aşılarını yaptırdım. bunların içinde pnömokok aşısı da varmı? daha önce devlet karşılamıyormuş siz özel yaptırıyormuşsunuz. bu gün yapılan 3 aşının içinde bu varmı? yoksa ayrıca mı yaptırıcam? bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim. herkese iyi günler :)

canım benimde bebğim 6 aylık bildiğim kadarıyla devletin aşı programında yok bu aşı ben rota virüsü aşısınıda dışardan yaptırdım .

devlet yaptırıyor canım .evet o aşıların içinde var.ayrıca yaptırman gereken (eğer istersen tabi)rotavirüs ve 13-14.ay arası su çiceği

2-4 ve 6. ayda yaptırdığın aşılardan biri pnomoni aşısı. yani şimdiye kadar 3 doz yaptırdın zaten için rahat olsun

evet rötavürüs su çiçeği özel.rötavirüs 2 doz ağızdan veriliyo , suçiçeği bacaktan iğne oluyo.pnömokok özel değil

Back