pmyo

tomatopatato

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
12
0
16
Ankara
Fikirlerinize ihtiyacım varr.. Yarın polis meslek yüksekokuluna başvuru yapacağım ancak "neden polis olmak istiyorsun" sorusuna etkili bir cevap vermem gerekiyor. Vatanıma hizmet etmek istiyorum ülkemi seviyorum cevaplarından çok sıkılmışlar artık.. Ve benim asıl sebebim olan babamın bu mesleği yapmamı çok istemesi sebebini kabul edeceklerini pek zannetmiyorum.. Ne gibi cevaplar verebilirim sizce ??

Mülakatlarda istekli olduğunuzu karşı tarafa hissettirmek önemlidir, kararlı, istekli ve ısrarcı olun...Çok istiyorum bu benim çocukluk hayalim diyebilirsiniz, samimi ama mesafeli daha doğrusu saygılı olduğunuzu hissettirin...Tepkilerinizi tartmak için birtakım şeyler söyleyebilirler, kontrollü olun, benim tavsiyelerim bunlar...

haklısınız ancak akşama kadar bir sürü aday geliyor ve 10 kişiden 6sı çocukluk hayalim diyor, bu onları etkilemiyor malesef

merhaba..ondan gecersın merak etme onların hepsı bahane genelde en onemlısı BOY-KILO-PSIKOLOJI....ben polıs akademısıne gırerken psıkologlarla olan bır heyet vardı kı pmyo dada vardır..anlık soru soruyo sana..hemde saçma aslında hemen cevaplaman gerekır ona cok dıkkat et..

bana bır telde 5 kus vardır tası atarsan gerıye kac kus kalır dıye sordular arkamda bırsuru bekleyen stres kalabalık bır goruceksın ama..ölursun heyecandan..bende dırek o havalı heyete baktım dalga gecer gıbı bakıyolardı zaten ınsanlara..dırekt yapıştırdım cevabı hıc kus kalmaz dıye..emın mısın falan dedı boyle bırı ımalı ımalı..evet emınım dedım 2 adım gerı cekıldım ama dırekt goz goze geldım hepsıyle ındırmedım bıle kafamı hıc..ole anlarda karsındakıne dusmana bakar gıbı bak..tıtredıgını heyecanlandıgını anlarlarsa dırek yapıştırırlar damgayı sen daha soru sorunca boylesın nasıl sılah tutacaksın dıyorlr bak..oyle aglayan cok gordum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…