Plus Live sahip olanlar cevrimdisi oturum acanlari anlamanin yolu ;)

ben de yaptım. bikaç kişiye sadece. hepsine ayrı ayrı yapıp farklı sesler seçtim. o yüzden eğer olursa anlicam sese göre kimdir açan

ya bende yaptım ama olmuyo :1no2:
ister çevrimiçi ister çevrimdışı herkezde aynı sesi çalıyo :sm_confused:
durumuda degiştiremiyorum eski haline getiremedim bi türlü ya degişmiyoofisfisfis

Resimli anlatabilirmisin canim, benim PC ingilizce, bulamiyorum dedigin yerleri

arkadaşlar ben yaptım ve oldu.ama bence bütün kişilerinize yapmayın.sonra karışıklık olur çünkü.yapamayan arkadaşlara söylüyorumlus u tıkla.ordan tercihleri ve özelleştiri tıkla.daha sonra zepp arkadaşın tariflerini harfiyen uygulayınca oluyor.eğer yine yapamazsan yardımcı olurum.bu arada zepp çok teşekkür ederim.

arkadaşlar ben yaptım oldu ama anlayamadığım :uhm:kızımın msn açtım çevrimiçi müzik çalıyor ama çevrimdışı yaptığımda müzik çalmıyor sizin msn oluyormu

arkadaşlar ben yaptım oldu ama anlayamadığım :uhm:kızımın msn açtım çevrimiçi müzik çalıyor ama çevrimdışı yaptığımda müzik çalmıyor sizin msn oluyormu

ya bendede öyle oldu arkadaşım.bende anneme yaptım.çevrim içide meşgulde ve diğerlerinde müzik çalıyor ama çevrimdışı girince müzik çalmadı.acaba yanlışmı yaptık bi yerde lütfen bilgilendirirmisiniz

bende anlamadım arkadaşım bilgilendirseler çok iyi olur yoksa hiç br anlamı yok bu yaptığımızın :1no2:

birde sizdede şöyle oluyormu kızlar?kişi beni engellerse ve sonradan engeli kaldırırsa o kullanıcının sizinle dosya paylaşmak istediğini yazan bir pencere geliyormu karşınıza.

arkadaslar sanırım kafalar cok karıstı şöle anlatayım ben yaptım ama sadece burda bizim istedıgımz cevrımdısıyken actıklarını anlamak ama öle olmuyor malesef anca oturum actıgında yanı cevrımıcıyken oluyor ses yani bence bi anlamı kalmıyor zaten goruyorsun cevrımıcı oldugunu yinede denemek isteyenler icicn söle anlatayım plus olan msnlerde merak ettıgınız kişinin sag tuşla tıklıyorsnuz anlık iletı falan dıyorya oranın en sonunda plus özellıklerı var orayı tıklayıp olay bildirimlerını secıyorsunuz ordanda yeni bilidirm oluştur dıyor oraya girip ilerliyorsnz herhangi bir ses yada muzik secıp sonlandırıyornsz ama cevrımdısıyken anlamamız gereken ses cevrımıcıyken calıyor yani ters oluyor olay isteyen tekrar tekrar yapsnnsositososito

yaa bende de hiçbir şekilde müzik çalmıyor..
edit :yaptım ç.dışı kesinlikle müzik falan çalmıyor.
ç.içi girdikleri zaman müzik çalıyor ama bu kezde kimin girdiği uyarısını alamıyorum...ama mesela ç.dışıyken pc başında deilsem açılan ourumlardan haberim oluyor en azından bu da güzel bişey..
Sağol zepp..

Son düzenleme:
sağol zepp yaptım iki dakkada ve her oturum açıldığında müzikle haber veriyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…