• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plus Live sahip olanlar cevrimdisi oturum acanlari anlamanin yolu ;)

Ben yaptım ama ters oldu birazkafamçokkarıştı çevrımdışı oturum açtığında değilde çevrim içi oturum açtığında müzik çalıyo:bbo:

zepp benimde aynı arkadaşın gibi oluyor.çevrimiçi ben görüyorum açtını zaten bana çevrimdışı lazım.nerde hata yapıyoruz acaba?

zepp benimde aynı arkadaşın gibi oluyor.çevrimiçi ben görüyorum açtını zaten bana çevrimdışı lazım.nerde hata yapıyoruz acaba?

papaty kimse bize yardımcı olmadı ama ben sorunumuzun cvbını başka bi yerde buldum.Kendi pc mizde 2. bi oturumla denediğimiz için çalışmıyormuş şahsen ben böle yapıyodum onun için bi arkadaşımızla deneyelimki sonucu görelim ama ben henüz denemedim ama sorun bana mantıklı geldiği için yazdıma.s

bendede çevrim içi olduklarında çaldı müzik yani istediğim şey olmadı:sm_confused:

bendede olmuyor normal cevrimici olarak girdigi zmn, yani her zmnki gibi olani görebiliyorum sadece...baska bi degisiklik yok, arkadasimla denedim cik cevrimdisi olarak gir dedim ama olmadi...

Arkadaslar yazdiklarimi sirasiyla takip edin lutfen ,bir yerlerde hata yapiyorsunuz demektir ...
Bu plus icin gecerli biliyorsunuz ...

Arkadaslar yazdiklarimi sirasiyla takip edin lutfen ,bir yerlerde hata yapiyorsunuz demektir ...
Bu plus icin gecerli biliyorsunuz ...

bu programı son günlerde deneyen oldumu, kesinlikle çalışmıyor, sanırım bu özelliğini iptal etmişler, çalıştıran varsa lütfen bizimle paylaşsın

arkadaslar bu tarz seylere inanmayın cünkü olmuyor msn den cevrim dısı gireni bi şekilde anlarsınız oda plus yüklüyse bi kişi cevrim dısı girdiği zaman okunu sizin nickin üstüne getirirse yada pacenize bakmak isterse yada msn pencerenizi acarsa uyarı verir bu kişi sizinle kontak kurmakta die oradan anlarsınız anca :) bu tarz seylere innanmayın ;)

bende denedim ama sadece cevrım içi açılınca uyarı verıyo zepp tatlım malesef olmuyo...bunu cok kez denedım...

arkadaslar bu tarz seylere inanmayın cünkü olmuyor msn den cevrim dısı gireni bi şekilde anlarsınız oda plus yüklüyse bi kişi cevrim dısı girdiği zaman okunu sizin nickin üstüne getirirse yada pacenize bakmak isterse yada msn pencerenizi acarsa uyarı verir bu kişi sizinle kontak kurmakta die oradan anlarsınız anca :) bu tarz seylere innanmayın ;)

mesaj veya titreşim vs. atmasak da birinin adı üzerine tıklayıp penceresini açtığımızda kişi çevrimiçi veya dışıyken bizim penceresini açtığımızı anlayabilir mi bizim bunu yaparken çevrim içi veya dışı olmamız durumu değiştirir mi:uhm:

mesaj veya titreşim vs. atmasak da birinin adı üzerine tıklayıp penceresini açtığımızda kişi çevrimiçi veya dışıyken bizim penceresini açtığımızı anlayabilir mi bizim bunu yaparken çevrim içi veya dışı olmamız durumu değiştirir mi:uhm:

evet discovery ile bu anlaşılıyor.bana birisi konuşma penceresi açtığında ve kapattığında hemen uyarı geliyo :)
ya ama ama ama ben bunu beceremedim.birisi çevrimdışı oturum açtığında bana uyarı falan gelmiyo sadece çevrimiçi olduğunda çalıyo o ses ardındada oturum açtı uyarısı geliyo..ama nie becereemedim ben :uhm:

bende plus yüklü ve cevrimdışı girdiklerinde müzik çalıyor.
iki kişiye bu şekilde şarkı atadım.
bazen durduk yerde müzik çalıyor ama kimse online olmuyor- o durumda cevrimdışı girmiş demek.
zaten genelde cevrimdışı girip bi süre sonra online oluyorlar. o şekilde takip edebiliyorum bende.
yalnız ben de o kişinin giriş anında msnim açık değilse nasıl görebileceğimi merak ediyorum.

bende plus yüklü ve cevrimdışı girdiklerinde müzik çalıyor.
iki kişiye bu şekilde şarkı atadım.
bazen durduk yerde müzik çalıyor ama kimse online olmuyor- o durumda cevrimdışı girmiş demek.
zaten genelde cevrimdışı girip bi süre sonra online oluyorlar. o şekilde takip edebiliyorum bende.
yalnız ben de o kişinin giriş anında msnim açık değilse nasıl görebileceğimi merak ediyorum.

kızlar galiba ben yanılmışım.
yani msnimde bir gariplik var.
x kişisi girdiğinde müzik çalıyor bende online olmuyor o kişi,
ama çıkıp girdiğimde tekrar online olmuş oluyor.
yani cevrimdışıları göstermiyor bu yöntem..

kızlar galiba ben yanılmışım.
yani msnimde bir gariplik var.
x kişisi girdiğinde müzik çalıyor bende online olmuyor o kişi,
ama çıkıp girdiğimde tekrar online olmuş oluyor.
yani cevrimdışıları göstermiyor bu yöntem..

ay göstermesın onu da zaten ya:roflol:

özel hayat saygı:roflol:

ayy evet ya çevrimdışı oturum açanı da göstermesin artık, herkesle küsücez durduk yere şu msn yüzünden ya olurmu hiç ııııı ııhhh göstermesin istemeyom ben:dilcikar::dilcikar:

teşekkürler zepp..yaptım bakalım olacakmıgamyoncuiremsu

ben anlamadım her oturum açmada ses çalıyo...bide bi ara ses çaldı ama kim oturum açtı görünmedi....:uhm:

Back