• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plus Live sahip olanlar cevrimdisi oturum acanlari anlamanin yolu ;)

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
arkadaslar bu yontem cevrımdısı msn gırenlerı gosterır ..

plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var.

plus/özellikler/özelleştir/olay uyarıları gelen sayfaya ekle diyoruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri diyoruz. gelen sayfada kullanıcı oturum açtı yı seçip devam ediyoruz ses ile bilgilendirmenin altındaki bu olay meydana geldiğinde bir ses çal kutucuğunu seçiyoruz. ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri diyoruz bu uyarı asla zamanaşımına uğramazı işaretliyoruz uygula sonra tamam oturumu kapaltıp tekrar açıyoruz. bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır. ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir.

NOT:

MSN PLUS yüklü olması lazımdır...

saol paylaşım için canım ama ne kadar uğraşsamda beceremedim.sorun bende biliyom yawww:))

ZEPPPP duy sesimizi :))))) Bende var live plus yaptim bunlari ama calismiyor...denedikk :((

teşekkürlerr...çok işime yarıcak bişi oldu bu..
ve sanırım ben yaptım kızlar..zepp in sölediklerini adım adım yapın yeterli;)

Bende yaptim ama olmuyor nedense aynen yaptim olmuyor olmuyor olmuyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr

paylaşımın için sağol zepp.bu msn plus ı bende kullanıyorum.çok ta memnunum çok işe yarıyor.bu msn plus un yanında ben birde msn discovery i kullanıyorum.o programda işe yarıyor ve birçok güzel özellikleri var.tavsiye ederim

ama ingilizce yazıyor ben anlamıyorum seçenekler hangisi, özellikler hangisi :))
resimle anlatsanız bunu olmazmı yada ordaki yazan şekliyle:)
napim bana boşuna teknolojik kro demiyor ilona:çok üzgünüm:

arkadaslar konuyu duzenledim tekrar ..
yapamayan arkadaslar tekrar okuyup deneyebilirler ...

zepp öncelikle teşekkürler ama ben sadece "olay meydana geldiğinde ses çal"kutucuğunu işaretledim ama bir ses seçmediğimi farkettim bu durumda ne olacak?

Ben yaptım ama ters oldu birazkafamçokkarıştı çevrımdışı oturum açtığında değilde çevrim içi oturum açtığında müzik çalıyo:bbo:

Back