B Butcu Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2024 28 5 1 25 19 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Butcu #1 Slm Plt 635 tesadüfen kontrol amaçlı ögrendim kadın dogumcum Hemolilojiyr sevk ettim.Çarşamba randevum var
Slm Plt 635 tesadüfen kontrol amaçlı ögrendim kadın dogumcum Hemolilojiyr sevk ettim.Çarşamba randevum var
PrensesAnnesi_ Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮 Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 8.437 23.113 598 19 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Butcu #2 Polikistik mi var açılımı nedir
B Butcu Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2024 28 5 1 25 7 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Butcu #3 Doktor hiçbir şey demedi genetik test istedi 45 gün sonra çıkacak
T tubiikk Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 586 188 23 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Butcu #4 Butcu .!.: Doktor hiçbir şey demedi genetik test istedi 45 gün sonra çıkacak Genişletmek için tıkla... PrensesAnnesi_ .!.: Polikistik mi var açılımı nedir Genişletmek için tıkla... plt değeri kanda pıhtılaşmayı yapan hücrelerin çokluğu ile ilgili bir değer diye biliyorum. Doktorunuz kaç üzeri riskli dedi bilgi verdimi
Butcu .!.: Doktor hiçbir şey demedi genetik test istedi 45 gün sonra çıkacak Genişletmek için tıkla... PrensesAnnesi_ .!.: Polikistik mi var açılımı nedir Genişletmek için tıkla... plt değeri kanda pıhtılaşmayı yapan hücrelerin çokluğu ile ilgili bir değer diye biliyorum. Doktorunuz kaç üzeri riskli dedi bilgi verdimi
B Butcu Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2024 28 5 1 25 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Butcu #5 tubiikk .!.: plt değeri kanda pıhtılaşmayı yapan hücrelerin çokluğu ile ilgili bir değer diye biliyorum. Doktorunuz kaç üzeri riskli dedi bilgi verdimi Genişletmek için tıkla... İki ay önce 435 di 2 ay sonra 650 oldu yükseliyor dedi bunun nedenini ögrenmemiz gerekiyor genetiktest sonucu gelsin ona göre konuşuruz dedi başka bir şey demedi
tubiikk .!.: plt değeri kanda pıhtılaşmayı yapan hücrelerin çokluğu ile ilgili bir değer diye biliyorum. Doktorunuz kaç üzeri riskli dedi bilgi verdimi Genişletmek için tıkla... İki ay önce 435 di 2 ay sonra 650 oldu yükseliyor dedi bunun nedenini ögrenmemiz gerekiyor genetiktest sonucu gelsin ona göre konuşuruz dedi başka bir şey demedi