Kizlar bende ilk önce kist vardı 3 ay ilaç tedavisi gördüm ve kistden kurtuldum simdik ise yumurtaliklarim gelişmemiş ve çok zayıf doktorum hamile olasılığımin çok düşük oldugunu söyledi yumurtaliklarimin catlamasi ve hamilelik olasılığımin artması için ınofolic ilacını kullanıyorum ve eşimde de sıkıntı çıktı sperm testi yaptırdı hareketsizlik oldugunu yani doktor ne iyi ne kötü orta bir durumda olduğunu söyledi ben bu ay tedavi denicem ama çok sıkıntıliyim sizce nasıl tedaviler denemeliyim bu konu hakkinda bilgisi olan varmı moralimiz çok bozuk sizce nasıl sonuçlar alırım
Ikı doktora gittimBaska bir doktora git sanki hic doktora gitmemis gibi ....
Ikı doktora gittim
Kizlar bende ilk önce kist vardı 3 ay ilaç tedavisi gördüm ve kistden kurtuldum simdik ise yumurtaliklarim gelişmemiş ve çok zayıf doktorum hamile olasılığımin çok düşük oldugunu söyledi yumurtaliklarimin catlamasi ve hamilelik olasılığımin artması için ınofolic ilacını kullanıyorum ve eşimde de sıkıntı çıktı sperm testi yaptırdı hareketsizlik oldugunu yani doktor ne iyi ne kötü orta bir durumda olduğunu söyledi ben bu ay tedavi denicem ama çok sıkıntıliyim sizce nasıl tedaviler denemeliyim bu konu hakkinda bilgisi olan varmı moralimiz çok bozuk sizce nasıl sonuçlar alırım
bende de pko haşimato gizli şeker var.2 çay kaşiği çörek otu yağı içtim 1 ay boyunca çok faydasını gördüm.resmen enerji verdi.bende de polikistik over vardı ve benim adet düzenim sıfır. yani ne zaman yumurtam çatlıyo ne zaman ne oluyor hiç belli değil. bu bende yıllardır var. sana tavsiyem beslenmendede değişiklik yapman. tatlı ve hamur işini kısman hatta yapabiliyorsan tamamen kesmen. bu bizim gibi olanlarda tamamen ne gatif etk. inofolic bu konuda çok yardımcı. yumurtaların gelişmesine yardımcı olan inositol maddesini içerdiği için etkisi olduğu söyleniyor zten. civanperçemi testere dişli aslanpençesi bu konuda heryerde bangır bangır söyleniyor deneyebilirsin. adaçayını bence kullanma bilemeyebiliyorsun. adet olduktan sonra 10 gün çörekotu yağı içebilirsin ama çk değil 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı arası. arısütü polen bunlarda çok önerilen besinler. başka bir vitaminsel eksikliğin varmı yokmu onu öğren. tiroidine baktır. haşimato tirodi çok sık çıkıyor. d vitamini direk etkili bu konuda. bende bir çok süreçten geçtim. tedavilerden korkma. hakkında hayırlısı neyse o olsun ama moral ümit bu konuda çok yardımcı. eşine de domates yedir bol bol hatta internette domates kürü falan bahsediliyor. araştır sizde etkili olursa deneyin. karnını ve kasıklarını sıcak tut. kontrol et elinle arada soğuk olmasın ona göre bişeyler sararsın. kendi kendine yumurta çatlama günüe kadar yumurtalarının sağlıklı büyüdüğünü rahminin hazırlandığını söyle tekrarla bunu. sen inanmazsan başta vücudun buna zaten inanıp hazır olmaz. eğer tedavisiz devam edicem dersende ateş ölçmeyi dene derim. burda onunla ilgili bir konu var orayı okursan anlarsın nasıl yapıldığını.
bende de pko haşimato gizli şeker var.2 çay kaşiği çörek otu yağı içtim 1 ay boyunca çok faydasını gördüm.resmen enerji verdi.
Kızlar bende pcosluyum doktora gittim bugün kistlerim varmış ve bana
Qlairista dk hapı yazdı. Ayrıca glifor ve folbiol ilaçlarını yazdı. Aranızda bu ilaçları kullanan var mı
Çok teşekkür ederim bunları uygulucam inşallah bir faydasını görürümbende de polikistik over vardı ve benim adet düzenim sıfır. yani ne zaman yumurtam çatlıyo ne zaman ne oluyor hiç belli değil. bu bende yıllardır var. sana tavsiyem beslenmendede değişiklik yapman. tatlı ve hamur işini kısman hatta yapabiliyorsan tamamen kesmen. bu bizim gibi olanlarda tamamen ne gatif etk. inofolic bu konuda çok yardımcı. yumurtaların gelişmesine yardımcı olan inositol maddesini içerdiği için etkisi olduğu söyleniyor zten. civanperçemi testere dişli aslanpençesi bu konuda heryerde bangır bangır söyleniyor deneyebilirsin. adaçayını bence kullanma bilemeyebiliyorsun. adet olduktan sonra 10 gün çörekotu yağı içebilirsin ama çk değil 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı arası. arısütü polen bunlarda çok önerilen besinler. başka bir vitaminsel eksikliğin varmı yokmu onu öğren. tiroidine baktır. haşimato tirodi çok sık çıkıyor. d vitamini direk etkili bu konuda. bende bir çok süreçten geçtim. tedavilerden korkma. hakkında hayırlısı neyse o olsun ama moral ümit bu konuda çok yardımcı. eşine de domates yedir bol bol hatta internette domates kürü falan bahsediliyor. araştır sizde etkili olursa deneyin. karnını ve kasıklarını sıcak tut. kontrol et elinle arada soğuk olmasın ona göre bişeyler sararsın. kendi kendine yumurta çatlama günüe kadar yumurtalarının sağlıklı büyüdüğünü rahminin hazırlandığını söyle tekrarla bunu. sen inanmazsan başta vücudun buna zaten inanıp hazır olmaz. eğer tedavisiz devam edicem dersende ateş ölçmeyi dene derim. burda onunla ilgili bir konu var orayı okursan anlarsın nasıl yapıldığını.
Aynen canım haklısın en çok moral ben ger tedaviyi gormeye raziyim ve canim iki doktorda aynisini dedi tabi simdik yine başka doktor araştırıyorumİkiside ayni seyi mi.soyledi ? Bak canim bir kere herseyin basi moral. Derdi veren dermaninida verir.Stresten uzak.dur.Doktorun verdigi ilaclari kullan.Soğan kürü yap (faydasini goren cok) testere disli aslan pencesi kürü yap. Bunlar hormonlari ALLAhin izni ile kucultecek duzenliyecek ve kilo ver.Ama en cok dua et... Bende inofolic combi kullaniyorum 2.kutudayim... Klomen catlatma ignesi asilama hadi en uc nokta tup bebek.moralini niye bozuyorsun ki biliyomusun benim.bir tanidigim on yil sonra kendiliginden hamile.kaldi iki cocuk annesi hayat boyle birsey iste...ALLAH a dua et ...Moralini bozma stres yapma İnsallah olur sana dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?