• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plnhsyn'nin Nişan Resimleri 10.07.2008 :)

plnhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
774
1
96
40
Sinop
işte kızlar benim nişan resimlerim neredeyse 1 sene olacak ama ben ancak ekleyebildim şimdilik bu kadar bilg.da eklemeler yapıcam

25072008295.jpg

25072008310.jpg

25072008316.jpg

12032009879.jpg

25072008315.jpg

Son düzenleme:
mutluluklar canım...çok hoşsun.....daha evlenmedinizmi gızza.s.

canım mutluluklar:nazar:çok yakışmışsınız..ee artık darısı düğünea.s.

çok tşk ederim kızlar çok sağolun. yok daha evlenmedim beyaz kelebek :) bir dahaki yaza doğru inşallah 6 ayı askerdeydi nişanlım ancak hazırlanırız dedik

allah tamamina erdirsin insallah canim
birbirinizede cok seker yakismissiniz
rabbim nazarlardan korusun ikinizede masallah

çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin, hep böyle mutlulukdan parlayan gözlerle bakın birbirinize inşallahh :nazar:

çok teşekkür ederim kızlar allah hepimizi mutlu mesut etsin herkese göstersin bu mutluluğu :)

aaaa sen serdar ortacın karabiberim klibinde oynayan kıza benziyosun canım...ilknur soydaşmı neydi kızın adı
mutluluklar...

:)) nix canım o kadar çok kişiye benzetiyorlar ki ona da benzitmişlerdi şimdi sen de benzettin :) resimlerde bir de iyice esmer çıkmışım hep benzemişim :)

mutluluklar canım Allah tamamına erdirsin çok yakışmışınız :nazar:bu arada straplez elbiseni süper taşımışın :nazar:a.s.:1hug:

Allh tamamına erdirsin, mutluluğunuz hiiiç bozulmasın inşallh.
çok yakışmışsınız birbirinize..

çok teşekkür ederim canım amin :) nişanımın olduğu dönem kilo aldığım bir döneme dnk geldi straplezde tereddüt etmiştim ama çok rahat ettim hiç bir sorun yaşamadım düşme problemi de yaşamadım gelinliğimi de straplez istiyorum ama gelinlik daha ağır olduğu için düşme problemi oluyor diyorlar bakalım artık :)

Back