- Konu Sahibi malatya44_ayse
tüm hikayemi yazmak istedim asılama ile gebe kaldığım gün havalara hoplayarak yazmıstım hikayemi simdi bebeğimi kaybetme hikayemi yazıyorum.hersey çok yolunda gidiyordu gayet düzelmiş oğlum olacağını öğrenmiştim tam yüzmeye baslayacaktim normal doğum için derken 1 haftalıkken esimle ablasına gezmeye gittik birsey kemirdi içimi eşime biraz yürüyelim dedim alıs veriş yaptık eve geldik içimden birsey koptu lavaboya gittim avuc içi kadar kanama olmus hemen doktoru aradık doktora gidin dedi kosarak gittik bebek yasıyordu ama plesenta previa marjinal olmustum neden dedik ne yapmıstım ki doktor düşmek isteyenbebek düşer dedi eve geldik hemen annem geldi memleketten sürekli yattım endol fitil ve progeston hap kullandım kanama durmadı sürekli doktora gidiyordum ama yok yok 19. haftada sabah kanamam arttı doktorum il dısında idi hastaneye gittim doktor bebeğin suyu azalmıs dedi serum taktılar ağlıyordum oğlum beni bırakma diye.ewe geldik hersy aynı yatmaya devam kanamaya devam bende zerre güç kalmadı bakacak kimse yok nasıl gecer haftalar diyorum kanama hiç durmuyor capaya gittik bizde bir sorun görmedi ve eve yolladı günde 3 ped kırmızı renk kanama geliyordu. 7 tane doktora gittik bizim gibi olan coktu kimse parlak birsey demedi en son bir docente gittik hiç birsey olmazsa 30 haftada alevlenirsiniz dedi birseyler olur dedi ya kanama artar ya sancı tutar daha 2 gün gecmedi sancı tuttu beni ama öyle böyle değil kostum hastaneye serum iğne sancı durdu ama.....bir fırtına atlattık sanki doktor suyun sadece 6 cm kaldığını ve enfeksiyon kapma riskim olduğunu söyledi günlerce antibiyotik içtim sabah aksam pregeston iğnesi ve 200 lük hapını içtim zorla allah zorla bebekte ne hayır kaldı diyordum artık canım tehlikede.ve sona gelmiştik bir gece içime doğdu birseyler kalktım dus aldım üzerimi giydim yattım hafif sancılar yokluyordu ne fitil ne sıcak dus ne uyku anladım bu baska sancı gittik hastaneye gece saat 3 te doktor baktı 1.5 cm acılma var çok umutsuz yatıralımmı bu bebek dayanmaz dedi yattım ama umutsuz caresiz adım attım su bosaldı basladım ağlamaya tek elimde kalan neden yani bebeğin suyu oda gitmişti sona geldik dedim esime esim beni sakinlestirmeye celısıyordu sabah olsun doktorun gelsin hersey ii olacak diyordu doktorum geldi capaya git dedi hemen dedi gittik capaya bebeğği alacaklarını söylediler normal doğum yapacaktim iki gün yattım hastanede suni sacı verdiler dün bebeğim doğdu ölü olarak cok zor bir dönem atlattık biz basaramadık olmadı nasipte yokmus umarım herkes sifa bulur diyorum daha dayazamıyorum çok üzgünüm