- 24 Eylül 2023
- 69
- 20
- 29
- Konu Sahibi minikkediii
Hayır maalesef 21 haftalık oldum hala devam ediyor senin durumun ne olduNe durumdasın canm kesildimi lekelenmelerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır maalesef 21 haftalık oldum hala devam ediyor senin durumun ne olduNe durumdasın canm kesildimi lekelenmelerin
Bende 21. Haftadayım çok şükür lekelenme filan yok canm . Seninki kanama şeklindemi yoksa lekelenmemiHayır maalesef 21 haftalık oldum hala devam ediyor senin durumun ne oldu
Nasıl gidiyorBende 21. Haftadayım çok şükür lekelenme filan yok canm . Seninki kanama şeklindemi yoksa lekelenmemi
Ne ilaç kullandırıyor doktorun
Canm kanamaların oluyor ara ara beveğin eşi rahmi kapatıyor ondan kaynaklı şükür şimdi iyiyim sen nasılsınNasıl gidiyor
Geçmiş olsun bende ıyıym bebeğim karın küçüklüğü var haftasına göre minyonda olabilir dedi ama sıkı takibe alındım her karşı ihtimalleCanm kanamaların oluyor ara ara beveğin eşi rahmi kapatıyor ondan kaynaklı şükür şimdi iyiyim sen nasılsın
Kaç haftalık oldun canm sen . Eşin ve sende minyonsanız normaldir kuzum içini ferah tutGeçmiş olsun bende ıyıym bebeğim karın küçüklüğü var haftasına göre minyonda olabilir dedi ama sıkı takibe alındım her karşı ihtimalle
Bende perinatoloji de sık takibe alındım öylesi daha iyi güzel inceliyorlar her önlemi alıyorlar en azındanGeçmiş olsun bende ıyıym bebeğim karın küçüklüğü var haftasına göre minyonda olabilir dedi ama sıkı takibe alındım her karşı ihtimalle
Evet bende oralı takıbım yattım ıkı gün bebek harketınde sancıda sıkıntı yoktu taburcu oldum 3 günde bir gidecem işteBende perinatoloji de sık takibe alındım öylesi daha iyi güzel inceliyorlar her önlemi alıyorlar en azından
Bende perinatoloji de sık takibe alındım öylesi daha iyi güzel inceliyorlar her önlemi alıyorlar en azından
Az kaldı doğumuna dimiEvet bende oralı takıbım yattım ıkı gün bebek harketınde sancıda sıkıntı yoktu taburcu oldum 3 günde bir gidecem işte
Valla 30 a kadr uyumluydu ama sonra gerilik oldu oda bu haftalarda çok görülüyor dedi benim boyun 1/65 eşim 1/76 boylamı alakası var bilmiyorumKaç haftalık oldun canm sen . Eşin ve sende minyonsanız normaldir kuzum içini ferah tut
35+3 ümAz kaldı doğumuna dimi
Her ab herşey olabilir 37 ye kdr doğum yapabilirim bir sorun olmazsa biraz daha sürebilirAz kaldı doğumuna dimi
Doktoruna güven canm . Genelde anne babanın vücut tipine bağlıyorlar canmValla 30 a kadr uyumluydu ama sonra gerilik oldu oda bu haftalarda çok görülüyor dedi benim boyun 1/65 eşim 1/76 boylamı alakası var bilmiyorum
36. Haftayı tamamlasın sonra canı ne zaman isterse gelsin sağlıklı bir şekilde . Kilosu filan iyiyse sıkıntı olmaz Allah'ın izniyleHer ab herşey olabilir 37 ye kdr doğum yapabilirim bir sorun olmazsa biraz daha sürebilir
Ya kılosu en son iki idi 32 hafta uyumlu gdıyor36. Haftayı tamamlasın sonra canı ne zaman isterse gelsin sağlıklı bir şekilde . Kilosu filan iyiyse sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle
Hayırlısı olsun canm muz havuş ksbak çekirdeği bol bol tüket ben onları tüketip gittiğimde kilosu baya fark atıyor canmYa kılosu en son iki idi 32 hafta uyumlu gdıyor
Yiyorum valla yemekten helak oldumHayırlısı olsun canm muz havuş ksbak çekirdeği bol bol tüket ben onları tüketip gittiğimde kilosu baya fark atıyor canm
Sağlığı yerinde olsunda zayıflık toparlanır sonraYiyorum valla yemekten helak oldum
Aynen öyle canm sağlıklı bir şekilde doğsunda bol bol emer toparlar hemencecikSağlığı yerinde olsunda zayıflık toparlanır sonra
Bende 21 haftalığım lekelenmem oluyor benim senin lekelenme mi progestan kullanıyorum ben 17. haftada başladı benim bu olaylar senin ne zamandır var. Benim lekelenmelerim bir duruyor bir başlıyor her seferinde iyi bitti diyordum artık demiyorum öbür türlü sinirlerim bozuluyorBende 21. Haftadayım çok şükür lekelenme filan yok canm . Seninki kanama şeklindemi yoksa lekelenmemi
Ne ilaç kullandırıyor doktorun