Plesenta previa lekelenme

minikkediii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2023
69
20
29
Kızlar benim haftada 1-2 kere lekelenmem oluyor bir kaç günde sürüyor geçen cuma oldu birde bugün oldu arada 3-4 gün var sürekli böyle ağlıyorum sürekli 19. haftadayım. Plesenta previa olup bunu yaşayan var mı nolur cevap verin çok mutsuzum

Kızlar benim haftada 1-2 kere lekelenmem oluyor bir kaç günde sürüyor geçen cuma oldu birde bugün oldu arada 3-4 gün var sürekli böyle ağlıyorum sürekli 19. haftadayım. Plesenta previa olup bunu yaşayan var mı nolur cevap verin çok mutsuzum
Aglama stres yapma uzan dinlen ilaclarini guzelce kullan zor bir durum ama yaşayan kadinlar sag salim çoçugunu doguranlar var canım maalesef hepimiz birturlu sorun yaşiyoruz işte benimde erken haftalardan lekelenme akinti filan var sebebide gozukmuyor ilaclarimi kullaniyorum umarim haklimizda hayirlisi olur🤲

Aglama stres yapma uzan dinlen ilaclarini guzelce kullan zor bir durum ama yaşayan kadinlar sag salim çoçugunu doguranlar var canım maalesef hepimiz birturlu sorun yaşiyoruz işte benimde erken haftalardan lekelenme akinti filan var sebebide gozukmuyor ilaclarimi kullaniyorum umarim haklimizda hayirlisi olur🤲
Sizinde mi lekelenmeleriniz oluyor benim 3 haftadır aralıklarla oluyor en fazla 2-3 gün arayla oluyor çok yoruldum çok moralim bozuluyor 19. haftamdayım her şeyim belirsiz çok mutsuzum ☹️

Sizinde mi lekelenmeleriniz oluyor benim 3 haftadır aralıklarla oluyor en fazla 2-3 gün arayla oluyor çok yoruldum çok moralim bozuluyor 19. haftamdayım her şeyim belirsiz çok mutsuzum ☹️
Evet 3.4 haftadan başladı igne yaptirmakdan afedersin popomda bir hal oldu yani..şu an 10haftadayim 16haftaya kadar devam etmeliyim durdurunca lekelenme başliyor bakalim başima ne gelicek bende bilmiyorum.🙁

Benim olmuştu 16. Haftada baya bi kac gün kanama cok şükür bi sıkıntı olmadı sağlıkla doğdu. Ayrıntılı ultrason da plesanta da kanama olmus demişlerdi kontrollerde bebek iyiyse korkma sağlıkla kucağına al inşallah

Benimde daha yeni kesildi ilacim bitince hemen aldiriyorum yine başlar diye🙁
Doktorunuz ne diyor ne kadar gide bilir bu durum kaç haftada dogum yaptiracak inşallah?
Plesentam biraz aşağıdaymış o yapıyormuş yukarı çıkar dedi ama herhalde çıkmak bir yana dursun aşağı mı iniyor napıyor lekelenmeler artıyor hep dinlenmeme rağmen

Benim olmuştu 16. Haftada baya bi kac gün kanama cok şükür bi sıkıntı olmadı sağlıkla doğdu. Ayrıntılı ultrason da plesanta da kanama olmus demişlerdi kontrollerde bebek iyiyse korkma sağlıkla kucağına al inşallah
Kontrollerde iyi ama sürekli lekelenmem artıyor ve olduğu gün sayısı artıyor ☹️ yüksek riskli gebelik takibi yapan doktora gitmeyi düşünüyorum artık

Ben yaşadım doğuma kadar yattım raftan su bile almadım. Benim kanamam çok fazlaydı
Progestan iğneleri ve hapını kullandım
Çok şükür sağlıklı bir doğum oldu. Oğlum 4 yaşına girecek bu ay sonunda.

Kanamanızın rengi kahveye döndüyse eski kandır

Canm bende 19. Haftadayım aynı sıkıntı bendede var geçen hafta içi hastanede yattım hatta inşallah kısa sürede atlatırız bu durumu

Plesentam biraz aşağıdaymış o yapıyormuş yukarı çıkar dedi ama herhalde çıkmak bir yana dursun aşağı mı iniyor napıyor lekelenmeler artıyor hep dinlenmeme rağmen
Benim plesenta tamamen rahmi kapatmış canm 24 . Haftaya kadar cıkabilr diyor doktorum inşallah Allah'ın izniyle cıkar

Ben yaşadım doğuma kadar yattım raftan su bile almadım. Benim kanamam çok fazlaydı
Progestan iğneleri ve hapını kullandım
Çok şükür sağlıklı bir doğum oldu. Oğlum 4 yaşına girecek bu ay sonunda.

Kanamanızın rengi kahveye döndüyse eski kandır
Plesenta rahmi kapatmış mıydı sizde
kaçıncı haftada başladı
Doğumunuz kaçıncı haftada oldu
Normal mi sezeryan mı
Biraz fazla soru sordum 🙈😁

Plesenta rahmi kapatmış mıydı sizde
kaçıncı haftada başladı
Doğumunuz kaçıncı haftada oldu
Normal mi sezeryan mı
Biraz fazla soru sordum 🙈😁
Plesenta previa varsa eğer yukarı çıkmazsa mecbur sezeryan oluyorsun canım bnm ilk gebeligim de vardı bu sorun şuan hamileyim insllh bunda olmaz

X