Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba. Merak ettim cinsiyet neydi acaba?
Kiz canimCanım merhaba. Merak ettim cinsiyet neydi acaba?
6-7 haftalıkken de bebek böyle sol tarafa mı yakındı acaba? Ozmnki ultrason resmî var mı cnm?Kiz canim![]()
Bide bu karından çekildi değil mi?Kiz canim![]()
Bu karindan ama size sunu belirteyim benim plesenta karinin ön tarafindaymis bebegi de biraz zor goruyoruz yuzunu yani. Sadece sunu fark ettim kese fasulye gibi olunca hep'kiz oldugunu yuvarlak olursa erkek genelde cinsiyet paylasimlarinda bunu farkettim6-7 haftalıkken de bebek böyle sol tarafa mı yakındı acaba? Ozmnki ultrason resmî var mı cnm?
Anladım canım. Teşekkür ederim cevap içinBu karindan ama size sunu belirteyim benim plesenta karinin ön tarafindaymis bebegi de biraz zor goruyoruz yuzunu yani. Sadece sunu fark ettim kese fasulye gibi olunca hep'kiz oldugunu yuvarlak olursa erkek genelde cinsiyet paylasimlarinda bunu farkettim
Bende 16. Hafta da ogrendim o zamana kdr evet cok uzun geliyor ama sonrasi cabuk gecti hazirlik alisveris derken simdi 32 hafta bitti sukur allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve allah gonlunuze gore versin ben kiz olsun istiyodum ilk bebegim cok sukur rabbim nasip etti saglikli ve hayirli olmasi tabiki onceligimizAnladım canım. Teşekkür ederim cevap için16.haftaya kadar beklemek çok uzun geliyor ya
Benim ilk çocuğum erkek. Şimdi çok istiyorum kızım olsun. Bakalım… Allah büyükBende 16. Hafta da ogrendim o zamana kdr evet cok uzun geliyor ama sonrasi cabuk gecti hazirlik alisveris derken simdi 32 hafta bitti sukur allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve allah gonlunuze gore versin ben kiz olsun istiyodum ilk bebegim cok sukur rabbim nasip etti saglikli ve hayirli olmasi tabiki onceligimiz![]()
Henuz baya kucuk ben anlayamadimKizlar sizce cinsiyeti nedir![]()