• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plesanta ne tarafta ? Ramzi teorisine gore sizce nedir kiz mi erkek mi

merviskvk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
176
1
63
18
33
FFB69963-0064-4E21-8109-F1E3A7BF1232.jpeg

6-7 haftalıkken de bebek böyle sol tarafa mı yakındı acaba? Ozmnki ultrason resmî var mı cnm?
Bu karindan ama size sunu belirteyim benim plesenta karinin ön tarafindaymis bebegi de biraz zor goruyoruz yuzunu yani. Sadece sunu fark ettim kese fasulye gibi olunca hep'kiz oldugunu yuvarlak olursa erkek genelde cinsiyet paylasimlarinda bunu farkettim

Bu karindan ama size sunu belirteyim benim plesenta karinin ön tarafindaymis bebegi de biraz zor goruyoruz yuzunu yani. Sadece sunu fark ettim kese fasulye gibi olunca hep'kiz oldugunu yuvarlak olursa erkek genelde cinsiyet paylasimlarinda bunu farkettim
Anladım canım. Teşekkür ederim cevap için🤍 16.haftaya kadar beklemek çok uzun geliyor ya

Anladım canım. Teşekkür ederim cevap için🤍 16.haftaya kadar beklemek çok uzun geliyor ya
Bende 16. Hafta da ogrendim o zamana kdr evet cok uzun geliyor ama sonrasi cabuk gecti hazirlik alisveris derken simdi 32 hafta bitti sukur allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve allah gonlunuze gore versin ben kiz olsun istiyodum ilk bebegim cok sukur rabbim nasip etti saglikli ve hayirli olmasi tabiki onceligimiz 🤲🏻🥰

Bende 16. Hafta da ogrendim o zamana kdr evet cok uzun geliyor ama sonrasi cabuk gecti hazirlik alisveris derken simdi 32 hafta bitti sukur allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve allah gonlunuze gore versin ben kiz olsun istiyodum ilk bebegim cok sukur rabbim nasip etti saglikli ve hayirli olmasi tabiki onceligimiz 🤲🏻🥰
Benim ilk çocuğum erkek. Şimdi çok istiyorum kızım olsun. Bakalım… Allah büyük 🤲🏻 sağsalim kucağına al bebeği inşallah. İsim ne düşündünüz?

Kizlar sizce cinsiyeti nedir 🙃🌹

Eklentiler

• IMG_20230317_114929_866.jpg
    IMG_20230317_114929_866.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 64
Back