PLAYSTATİON 3 sıfır gibi...

sıfırdan farksız hiç kullanılmadı aslında bir yada iki kere denendi ...hediye gelmişti ...topuk törpüsü ve kazak temizleme makinası....bu komple set sadece 150 tl kaçırmayın...soğutuculu BRAUN SİLKEPİL 5 tam set...

Eklentiler

• 652.JPG
    652.JPG
    79,1 KB · Görüntüleme: 84
İade garantilidir :KK55:pisman olmayacaksiniz :emir_bebek:

İndirimleri kacirmayin supriz hediyeleri hiç soylemeyeyim:))):KK47::21:

Çok yakında FAKİR marka meyve sıkacağı da ekliyorum duyduk duymadık demeyiiiiin:KK49:

Hepsi sıfır ayarında hepsi kusursuz fiyatları uygun ve trend...daha ne olsun ilk sayfaya bakmadan cikmayin arkadslar:oops:lutfen:KK60:

Hayirli sabahlar kizlar satilanlari silmeye devam ediyorum hepsi kusursuz hepsi kaliteli :)

Urunlerim acil satiliktir fiyattA yardimci olacag:KK43:

hadi bayanlar kaçırmayıın:KK31:

Cantalar satilmistir alan arkadasim iyi gunlerde kullansin:KK19:

Satilanlari silip kalanlar icin devam ediyoruuuz:KK73:

şok fiyatları öğrenmek için lütfen özel mesaj atın:KK25:

yenileri ekleyerek devam ediyorum:KK55:...satılanları siliyorum arkadaşlar :KK24: ilk sayfada resmi olanlar satılıktır...

Krem stilletto satilmistir alan arkadasim iyi gunlerde kullansin ve ona heeeep sans attigi her adimda mutluluk getirsin insaallah:KK19::KK60::KK73:

Yenilerle devam ediyoruz hadi ama kizlar ...sıfırdan farksiz Braun epilator icin tam zamani degil mi?? yaz geldiii tatil planlari :dondurma:yapildi ya da yapilacaak:işsiz:

Braun silkepl 5 tam set kusursuz...sifir ayarinda ihtiyac fazlası..

Ayrica epilatoru alana hem topuk torpusu hem de kazaklariniz icin tras makinasi hediyeeee.... E daha ne olsun hepsi sifir ayarinda cizigi dahi yok...bu urunleri alan bana tesekkur edecek çok ama çok iyiler dileyene detayli resimleri wahtsaaptan yollarim kizlaaar....

Epilator satilmistir alan arkadasim iyi gunlerde kullansin misler gibi gezinsin insaallah:KK19::KK19:

X