PLAYSTATİON 3 sıfır gibi...

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
IMG-20170609-WA0041.jpg
IMG-20170609-WA0042.jpg

Çam ağacından yapılmış el emegi harika bir mumluk...mumlari değişebiliyor

Sıfırdan farksız Play Station 3...kusursuZ...iki oyun yaninda hediye...orjinal kutusuyla yollanacaktir... ihtiyacı olan kaçırmasın:KK52:(SATILDİ

Eklentiler

• IMG_20170708_200450_855.jpg
    IMG_20170708_200450_855.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
takım ve pantolonların ölçüsü şöyle arkadaşlar...

pantolonların hepsi aynı sadece kumaştan kaynaklanan yarım cm lik farklılıklar var...hepside pantolon kemeri altından genişliği 45 cm..kenardan kemerden itibaren bacak boyu 100 cm epey katlama payı var..

çeket omuzdan omuza 45 cm
omuzdan kol boyu 63 cm ..

inanın mağazadan çıkmış gibi hepsini alın sadece 100 tl ödeyin kaçmaz fiyat

canım 48 beeden dyo 6 drop olan kumaş pantlolnalrı hangi ren ve de nasıl dar kesim falan mı fiyat olarak ne diyorsun

canım 48 beeden dyo 6 drop olan kumaş pantlolnalrı hangi ren ve de nasıl dar kesim falan mı fiyat olarak ne diyorsun

canım ürünlerin hepsi satıldı,hepsine 100 tl... bugün gönderdim kargosunu alan arkadaş beden de sıkıntı yaşarsa eğer iade edecek bende parasını göndereceğim öyle anlaştık...bunca pantolon takım bedeni aynı olsa da denemek lazım kesim model farklılığı olabilir diye düşündüm...o nedenle iade kabul ettim kimse magdur olmasın...
iade olursa eğer size haber veririm bir arkadaş daha beklemede...

ayrıca küçük beyler için YUMURCAK mağazasından alınma kuru temizlemesi yapılmış bleyzer çeket çok şık çok tarz...hiçbir sorunu yok ...6 yaş için...belki 7 yaşada olur bilemiyorum...resmini bir ara ilk sayfaya ekleyeyim..

Kullanılmış çok amaçlı süsler... ister sünnete ister partiye kullanın çocuklarım büyüdü ihtiyaçımız kalmadı hepsi 20 tl!

30 beden Lc marka hiç kullanılmamış bay pantolon koyu çağla yeşili...kaçırmayın 15 tl...

yeniler geldiii...

satılanları sildim yenileri ekledim arkadaşlar...alan arkadaşlarım iyi günlerde kullansınlar:KK68:

sadece bir yada iki kere kullanıldı bağçıkları kirlenmiş yıkadım çıkmadı çok ufak bir sıyrık var önünde o da resimde görünüyor...ihtiyaçı olan kaçırmasın orjinal adidas...sadece 20 tl...

beğendiyseniz fiyatta anlaşırız:KK66:

hadi kızlar 44 numara orijinal Adidas sadece 20 tl:anneadayı:

@GaamSee 52 beden 6 drop etiketini yakından çekmiştim isterseniz ordan da bakabilirsiniz..Klasik kesim...

X