Bebek İkinci El playskool yaramaz toplar satan var mı?

Playskool Yaramaz Toplar -- - BAhçe oyuncakları
arkadaşım sen ne kadarlık düşünüyosun bilmiyorum ama burda baya uygun bi aralar 80 90 üzeriydi.bende heveslendim ama artık kızım 17 aylık vazgeçtim.
bende ilk bisikletim arıyordum satanlar 40 50 dedi ikinci ele çok geldi e bebekde indirime girmiş 65 e aldık.eğer ikinci eller uygun gelirsedeğerlendirirsin ama 40 45 diyolarsa bence çok
sana bol şans

arkadaşım sen ne kadarlık düşünüyosun bilmiyorum ama burda baya uygun bi aralar 80 90 üzeriydi.bende heveslendim ama artık kızım 17 aylık vazgeçtim.
bende ilk bisikletim arıyordum satanlar 40 50 dedi ikinci ele çok geldi e bebekde indirime girmiş 65 e aldık.eğer ikinci eller uygun gelirsedeğerlendirirsin ama 40 45 diyolarsa bence çok
sana bol şans

sana bol şans

link için saol canım,ben ilk arabam aldım ikinci el ama nerdeyse sıfır fiyatına geldi kargosuyla birlikte 48 tl tuttu sıfır almadığıma pişman oldum,uygun fiyata temiz kullanılmış bişey arıyorum 25 tl falan sıfırlarının fiyatı belli zaten,uzun sürede kullanılıcak bişey olmadığı için sıfır almıyım diyorum,40 45 e zaten almam kargosuyla birlikte sıfır fiyatına gelir:KK1:

umarım gönlüne göre bulursun.
bende sıfır fiyatını o yüzden paylaştım ikinci el ucuz olsun diyoruz ama çokda uygun olmuyo bence.

istanbulun neresindesiniz bana özelden iletişim bilgisi yazarsanız ordan görüşelim,biraz aceleciyim

X