• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Playskool yaramaz toplar arıyorum

pelobjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
126
0
46
İstanbul
Playskool yaramaz toplar arıyorum elinde olan varsa ilgilenebilirim... bide bebekler için eğitici kitaplar arıyorum renkleri şekilleri öğreten dokun hisset de olabilir.. $playskool-yaramaz-toplar-z.jpg

yok mu kimsede arkadaşlar özellikle filli olan değil diğerinden istiyorum elinde olan varsa iletişime geçelim lütfen...

yaramaz toplar bulamazsaniz, chicco hayal adasina da bakin bence, ben yeni aldim, cok eglenceli bir oyuncak, tavsiye ederim.

Aslında benimde dikkatimi çekti hayal adası ama videosunu bulamadım nasıl birşey izleyemedim bana biraz anlatabilir misiniz ne gibi özellikleri var çok memnun olurum...

Aslında benimde dikkatimi çekti hayal adası ama videosunu bulamadım nasıl birşey izleyemedim bana biraz anlatabilir misiniz ne gibi özellikleri var çok memnun olurum...

yaramaz toplardaki gibi hava uflemesi yok, 3 tane topu var, uc ayri delikten iceri atiliyor, inen toplar minik havuz gibi biryerde toplaniyor, ortadaki hipopotama basinca da hem donuyorlar hem muzik caliyor benim cadiyi bayagi bir oyaladi. once biz basiyorduk o izliyordu, simdi toplari atmayi ve hipoya basmayi da ogrendi :)

Canim ebebekte 79 tl sayfalari okudum sifir kadar fiyat istiyrlar sifirini alip taksitle alirsin daha iyi

PLAYSKOOL ELEFUN YARAMAZ TOPLAR - Bebek Oyuncakları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 125826843

Birde bu ilan var 40tl yaz paZArlik payi alirsin

Gorusmek uzere

Haklısın sıfır gibi fiyat söylüyorlar zaten almam o fiyata ikinci el biraz daha fazla verir sıfırını alırım daha iyi söylediğin ilanlara da bakıcam bilgilendirdiğin için teşekkürler :) görüşmek üzere..

yaramaz toplardaki gibi hava uflemesi yok, 3 tane topu var, uc ayri delikten iceri atiliyor, inen toplar minik havuz gibi biryerde toplaniyor, ortadaki hipopotama basinca da hem donuyorlar hem muzik caliyor benim cadiyi bayagi bir oyaladi. once biz basiyorduk o izliyordu, simdi toplari atmayi ve hipoya basmayi da ogrendi :)

Çok teşekkürler anlattığın kadarıyla güzel bir oyuncağa benziyor bakalım artık bir karar vericem sonunda bilgilendirdiğin için sağol :)

Back