Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaramaz toplar bulamazsaniz, chicco hayal adasina da bakin bence, ben yeni aldim, cok eglenceli bir oyuncak, tavsiye ederim.
Aslında benimde dikkatimi çekti hayal adası ama videosunu bulamadım nasıl birşey izleyemedim bana biraz anlatabilir misiniz ne gibi özellikleri var çok memnun olurum...
Canim ebebekte 79 tl sayfalari okudum sifir kadar fiyat istiyrlar sifirini alip taksitle alirsin daha iyi
PLAYSKOOL ELEFUN YARAMAZ TOPLAR - Bebek Oyuncakları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 125826843
Birde bu ilan var 40tl yaz paZArlik payi alirsin
Gorusmek uzere
yaramaz toplardaki gibi hava uflemesi yok, 3 tane topu var, uc ayri delikten iceri atiliyor, inen toplar minik havuz gibi biryerde toplaniyor, ortadaki hipopotama basinca da hem donuyorlar hem muzik caliyor benim cadiyi bayagi bir oyaladi. once biz basiyorduk o izliyordu, simdi toplari atmayi ve hipoya basmayi da ogrendi :)
merhaba, hangi ildesiniz ?hala almadıysanız bende var kargo size ait 35 tl veririmEki Görüntüle 737061
hala almadıysanız bende var kargo size ait 35 tl veririmEki Görüntüle 737061 [/QUOT
Herşeyi tamsa çalışır durumdaysa olur alırım hangi şehirdesiniz siz?
ben daha önce alışveriş yapmadım burdan nasıl olacak bilmiyorum nasıl yapalım o zaman? olmadı mailden görüşelim bilginpelin_1903@hotmail.com