- Konu Sahibi pptpapatya
-
merhaba ilk arabam satıldı mı acaba?
ümraniyenin tam neresinde oturyorsunuz.
teve arkadas soruyordu ama bir turlu kesinleştiremedik.. Umraniye carrefour'un orada calisiyorum... Ogleden sonraya kadar zaman verelim, kesinleştirmezse ben de bekleyenleri bekletmeyeyim kim isterse onun olsun arkadaslar :)
tamam öyle yapalım o zaman:) ben çamlıcada çalışıyorum ama kesinleşirse senden nasıl alabilirim bilemiyorum oraları hiç :)
fiyatta en son ne yapıyorsun bu arada, yazılanları okudum ama fiyatlar karışmış gibi yardımcı olursan sevinirim.
45 e indim en son fiyat.
o zaman diğer arkadaştan cevap bekleyelim, gelmezse yazarsan tekrar bir yol çizelim, ben fiyatta okeyimde senden nasıl alırımı düşünüyorum, ümraniyeyi hiç bilmiyorum çünkü. okmeydanında oturuyorum, çamlıcada çalışıyorum nasıl olur.
o zaman diğer arkadaştan cevap bekleyelim, gelmezse yazarsan tekrar bir yol çizelim, ben fiyatta okeyimde senden nasıl alırımı düşünüyorum, ümraniyeyi hiç bilmiyorum çünkü. okmeydanında oturuyorum, çamlıcada çalışıyorum nasıl olur.
Benim camlicada tek bildigim yer kurucasulyeci :) bir oglen oraya gelirim bulusuruz olmadi :)
"kurufasulyeci" yazamamisim pardon.. ismini unuttum, hatirlarim ama...
"kurufasulyeci" yazamamisim pardon.. ismini unuttum, hatirlarim ama...
Çömlekakşam ordaydım :)))
Kimse almiyorsa ben ilgileniyorum
Fiyat 45 TL arkadaslar.....
son durum nedir? ben de talibim kendisine
Sizde sorun yok:)
Ben almak icin dusunuyorum ama iste oldugum icin takip edemiyorum oglum da hasta disarida cikamiyorum yani mazeretlerimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?