Bebek İkinci El Playskool Ilk Arabam Satiyorum INDIRIM - 45 TL

merhaba ilk arabam satıldı mı acaba?
ümraniyenin tam neresinde oturyorsunuz.

teve arkadas soruyordu ama bir turlu kesinleştiremedik.. Umraniye carrefour'un orada calisiyorum... Ogleden sonraya kadar zaman verelim, kesinleştirmezse ben de bekleyenleri bekletmeyeyim kim isterse onun olsun arkadaslar :)

teve arkadas soruyordu ama bir turlu kesinleştiremedik.. Umraniye carrefour'un orada calisiyorum... Ogleden sonraya kadar zaman verelim, kesinleştirmezse ben de bekleyenleri bekletmeyeyim kim isterse onun olsun arkadaslar :)

tamam öyle yapalım o zaman:) ben çamlıcada çalışıyorum ama kesinleşirse senden nasıl alabilirim bilemiyorum oraları hiç :)
fiyatta en son ne yapıyorsun bu arada, yazılanları okudum ama fiyatlar karışmış gibi yardımcı olursan sevinirim.

o zaman diğer arkadaştan cevap bekleyelim, gelmezse yazarsan tekrar bir yol çizelim, ben fiyatta okeyimde senden nasıl alırımı düşünüyorum, ümraniyeyi hiç bilmiyorum çünkü. okmeydanında oturuyorum, çamlıcada çalışıyorum nasıl olur.

Çamlıca ilkgözağrım :) çamlıcadan sol ya aşşa indin mi Ümraniye zaten :)

:nazar:
o zaman diğer arkadaştan cevap bekleyelim, gelmezse yazarsan tekrar bir yol çizelim, ben fiyatta okeyimde senden nasıl alırımı düşünüyorum, ümraniyeyi hiç bilmiyorum çünkü. okmeydanında oturuyorum, çamlıcada çalışıyorum nasıl olur.

Benim camlicada tek bildigim yer kurucasulyeci :) bir oglen oraya gelirim bulusuruz olmadi :)

Sevgili Arkadaslarim;

Acaba ben mi bir yerde hata yapıyorum ? Ben alayim diyorsunuz, sonra ne evet ne hayir bir cevap vermiyorsunuz ? Ben de anlayamiyorum almak istiyor musunuz, vaz mi gectiniz ? tabii ki vazgecme hakkiniz var; ama bir haber verseniz ne guzel olurdu :)

guzel cuma aksamlari ve haftasonlari dilerim herkese :)

Sizde sorun yok:)
Ben almak icin dusunuyorum ama iste oldugum icin takip edemiyorum oglum da hasta disarida cikamiyorum yani mazeretlerimiz var

....ve sehirdisindan gelen genel istek ustune bugun ptt ye gidip kargo hesaplattim... istanbul ici yaklasik 12 tl, istanbul disi 14 tl tutuyormus... urun hala satista arkadaslar...

Canım ben de topici takip etmeyi unuttum :(. 2 çocuk olunca akıl kalmıyor insanda. Eski uygulamada alıntı mesajı da gelmiyordu, yazdığın cevabi da görmedim. Yoksa yanıtsız bırakmam.
Şu an kızım tay tay durmaya başladı ve yakın bir zamanda yürüyecek gibi görünüyor:))
Dolayısıyla alirsam cok kullanamiycak gibiyiz. İnşallah tez zamanda satarsin. Görüşmek dileğiyle.

Back