Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de var ama ben sana bir iyilik yapmak isterim inan ki hiçbir şeye yaramıyor canım kızım bir kez tutunup da onunla yürümedi bir kez üzerine oturup gezmedi.gene de karar senin ama ben paranı boşa harcama derim. biz doktoru tavsiye etmediği için yürütece hiç bindirmedik ilk arabamı aldık ama keşke yürüteç alsaymışım diyorum...
fikirleriniz ve deneyimleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. yürütecimiz var ama binince kızım bir süre sonra eliyle ittirip inmek istiyo.. biyerlere tutunarak yürümeyi daha çok sevdiğinden almak istiyorum belki benim kız kullanır diye düşünmüştüm
benim ilana bak bben çok memnunum çok faydasını gördüm hem üzerine araba gibi binmeyi çok seviyordu hemde tutup itelemeyi yürütecinide tutup iterdi bizde ona bunu aldık 2 hafta sonrada yürüdünormalde elini bırakmaya cesareti yoktu yani demekki herkese göre değişiyor bu duruumm