Plato Meslek Yüksekokulu (UZAKTAN EĞİTİM)

sirinis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
11
9
86
35
Arkadaşlar plato meslek yüksek okulu (uzaktan eğitim) (konya) yazmayı düşünüyorum fakat istanbulda yaşıyorum final sınavlarına istanbuldan girme ihtimalim var mı?

uzaktan eğitimde sınavlara internet üzerinden giriyorsun diye biliyorum ben yanlış hatırtkamıyorsam... açıköğretimdede mesela Anadolu üni işletme bölümü okuyosun kendi şehrindeki üniden sınava giriyorsun ama tabi araştir yinede internetten yada üninin öğrenci işlerinden bilgi alabilirsin.

inşallah öyledir ya internetten araştırdım ama üniversite sayfasında hiç bilgi yoktu bu konuda öğrenci işlerine bir sorayım

inşallah öyledir ya internetten araştırdım ama üniversite sayfasında hiç bilgi yoktu bu konuda öğrenci işlerine bir sorayım

büyük ihtimalle öyledir... bu tür bilgileri genelde kayıt sırasında kitapçıklarla veriyorlar ama aslında sitelerinde verseler daha mantıklı:/ önceden öğrenmenin tek yolu okulu aramak malesef bencede bi ara sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…