Saç Rengi ve Saç Boyama Platinden mavi siyaha dönüş

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar, benim saçlarımın rengi şu anda platin sarı, yaklaşık 4 aydır bu renkteler, ağustos ayında açtırmıştım, 2 hafta önce de dip boyamı yaptırdım. Fakat şimdi mavi siyaha dönüş yapmak istiyorum. Daha önce 4 yıl platin kullandım, çevremdeki herkes hiç yakışmamış, zombi gibi görünüyorsun, hastalıklı gibi görünüyorsun dedi, ben çok açık beyaz tenliyim, gözlerim ela, kaşlarım da açık renk, ki hiç makyajsız dışarı çıkmam, makyaj olduğu halde öyle diyorlardı. Daha sonra sıkılıp, çikolata kahveye boyattım saçlarımı, bi süre öyle kullandım, ama sonra tekrar sıkıldım ve mavi siyaha boyattım, çok da güzel oturdu rengi, tuttu, kuaförümde tutturdu. Herkes çok beğendi, çok güzel tepkiler aldım. Bu sene tekrar sarıya dönmek istedim ve gidip açtırdım, tabii ki çok zor oldu, bi anda mavi siyahtan platine geçiş yapmak ama sağolsun kuaförüm yaptı, tam 4 kere açıldı saçlarımın rengi, anca oturdu platin, ve şimdi tekrar mavi siyaha dönmek istiyorum ama çok kararsızım, sizce ne yapayım, platine devam mı, yoksa mavi siyaha mı geçiş yapayım ?

sakınn yapmayınn !! mavi siyah hem sert gösteriyo hemde okadar tatlı sıcak renkler varkenn neden mavi siyah ?? bakın zemininiz çok müsait şuanda şöyle tatlı bir karamel kahve köpüğü vs. tonlarına boyatın hem yüzünüze renk gelir hemde ifadeniz yumuşarr birde eğer isterseniz renk değiştirmek kolay olur ama mavi siyahda bu imkanlkarın hiçbirisi yok

Karamel tonlarını sevmiyorum canım, kahve tonlarını da çok kullandım daha önce, zaten kendi saç rengimde kahve, biliyorum mavi siyahın dönüşü çok zor oluyor, daha önce yaşadım bu durumu, saçlar çok yıpranıyor açıldıkça, ama ben çok çabuk sıkılan birisiyim canım saç rengimden, sürekli değiştiriyorum, şimdi de değiştirmek istiyorum ama çok kararsızım.:44:

bence saçındaki boyayı tamamen akıt. saçın saf kendi rengine dönünce istersen sarı röfle attır. sıkılırsan orları mavi siyah yaptır. hem tüm saçına yapmamış olunca daha az zarar görür saçın.
istersen arasına kızıl attır . bence istediğin renk boyayı röfle olark kullan yani...

Röfle istemiyorum canım yaa, öyle ikili tarzda renk olunca saçta sevmiyorum, saç kirli gibi görünüyor sanki, yağlı gibi gösteriyor saçı, aralarda hoş durmuyor bence.

Eğer tekrar açık renge dönmek istemiyorsan mavi siyah çok karakterist bir renk herkes taşıyamaz eğer sana yakışıyorsa şanslı birisin .Saçların zaten bir açma işleminden geçmiş tekrar platin istersen eğer saçların mahvolur

mavi siyahta platin gibi makyaj isteyen bir renk heleki çok beyazsan.denildiği gibi bazı insana çok yakışıyor özellikle kadınsı ve bebeksi yüzü olanlara daha sert köşeli ve kemikli yüzlerde biraz sert kalıyor.birde çok sert dönüşlerden bahsediyorsun platin ve mavi siyah.kahve istemiyorsan ve değişiklik istiyorsan küllü kumral deneyebilirsin.

Aynı rengimde kalmaya karar verdim kızlar, değiştirmicem, dediğiniz gibi sonradan tekrar platine dönmek istersem dönemicem, çok teşekkür ederim hepinize. :)

Yaa kızlar, ben bugün gidip boyattım saçlarımı mavi siyaha, dayanamadım, ama beğendim, çokta güzel oldu, tabii platinden sonra koyu renk gözüme biraz garip geldi ama alışmaya başladım. :) Ve hiç yeşillenme olmadı saçlarımda, çok güzel tuttu rengi, çok sevdim, sanırım bi süre artık açığa dönmem, koyu kullanırım, boyattım, mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…