Kızlar, benim saçlarımın rengi şu anda platin sarı, yaklaşık 4 aydır bu renkteler, ağustos ayında açtırmıştım, 2 hafta önce de dip boyamı yaptırdım. Fakat şimdi mavi siyaha dönüş yapmak istiyorum. Daha önce 4 yıl platin kullandım, çevremdeki herkes hiç yakışmamış, zombi gibi görünüyorsun, hastalıklı gibi görünüyorsun dedi, ben çok açık beyaz tenliyim, gözlerim ela, kaşlarım da açık renk, ki hiç makyajsız dışarı çıkmam, makyaj olduğu halde öyle diyorlardı. Daha sonra sıkılıp, çikolata kahveye boyattım saçlarımı, bi süre öyle kullandım, ama sonra tekrar sıkıldım ve mavi siyaha boyattım, çok da güzel oturdu rengi, tuttu, kuaförümde tutturdu. Herkes çok beğendi, çok güzel tepkiler aldım. Bu sene tekrar sarıya dönmek istedim ve gidip açtırdım, tabii ki çok zor oldu, bi anda mavi siyahtan platine geçiş yapmak ama sağolsun kuaförüm yaptı, tam 4 kere açıldı saçlarımın rengi, anca oturdu platin, ve şimdi tekrar mavi siyaha dönmek istiyorum ama çok kararsızım, sizce ne yapayım, platine devam mı, yoksa mavi siyaha mı geçiş yapayım ?