Teşekkürler bir kaç gün sonra yazarım tekrar durumu sabah sacımın halini koyarım çok yeşil değil ama geçer gibi yaküllü hiç karıştırmasaydın keşke canım saçın küllüymüş zaten yeşillik akar bi kaç yıkamada ya bi kaç kere yıkan bakalım akmazsa cila falan yaptırabilirsin yeşilliğe yapılıyo sanırım tam bi bilgim yok araştır istersen
iyi oldu sana küllü boyama yeşerir dediler dinleseydin. 6.0 boyaman gerekArkadaşlar ya yeşil oldu saçım pişmanım nasıl kurtulabilirim
Valla mükemmel şuan saçlarım tam istediğim gibi Şeyma subasının saçı gibi oldu kızlar ilk başta yeşildi ama yıkadıkça 1 haftaya saç mükemmel olduiyi oldu sana küllü boyama yeşerir dediler dinleseydin. 6.0 boyaman gerek
şeyma subasınamı özeniyosunuz ne diyeyim Allah akıl fikir vrsinValla mükemmel şuan saçlarım tam istediğim gibi Şeyma subasının saçı gibi oldu kızlar ilk başta yeşildi ama yıkadıkça 1 haftaya saç mükemmel oldu
Kullu acik kumral ile kullu sariyi karistirin. Birde bir tutmaz akar zaten. Ama zamanla tutar.arkadaşlar 19yaşındayıö büyük bir hata ettim dipler gri uçlar platin ombre yaptırdımkuaföre turunculardan kurtulmak istiyorum demiştim bembeyaz kaldı kafam valla dışarı çıkamıyorum en azından loreal majirel veya igora 8.1ile boyasam mı 7.1 sürsem direk çok koyu mu olur
Resim yükledim yardımlarınızı bekliyorum istediğim ton küllü kumral tonlar
Aklım fikrim yerinde yeterince çok şükür siz kendinize dileyin gerekiyorsa örnekti gündemde olan bir kadın olduğu için iyi akşamlarrr :)))şeyma subasınamı özeniyosunuz ne diyeyim Allah akıl fikir vrsin
Teşekkür ederim küllü kumral ile küllü sarı karıştırmıştım bende sizin dediğiniz gibi tuttu :)Kullu acik kumral ile kullu sariyi karistirin. Birde bir tutmaz akar zaten. Ama zamanla tutar.
Canım istediğin gb olduğuna çok sevindim, çok da merak ettim fota koyar mısınValla mükemmel şuan saçlarım tam istediğim gibi Şeyma subasının saçı gibi oldu kızlar ilk başta yeşildi ama yıkadıkça 1 haftaya saç mükemmel oldu
Tabiki yüklerim kusura bakmayın taşınıyoruz ev çok dağınık çıkmış amaCanım istediğin gb olduğuna çok sevindim, çok da merak ettim fota koyar mısın
Çok teşekkür ederim canım evet hiç kalmadı hatta böyle sarıların külü gidince tekrar bi küllü cila yapıcam :)Yesil sac bikac yikamaya duzeliyor diyecektim ki duzelmis zaten, gule gule kullan :)
Bayıldım saçına ..hiç yıpranmış da görünmüyor ..neden kullanmıyorsun bir süre ? Kaşın gözün ne renk ?arkadaşlar 19yaşındayıö büyük bir hata ettim dipler gri uçlar platin ombre yaptırdımkuaföre turunculardan kurtulmak istiyorum demiştim bembeyaz kaldı kafam valla dışarı çıkamıyorum en azından loreal majirel veya igora 8.1ile boyasam mı 7.1 sürsem direk çok koyu mu olur
Resim yükledim yardımlarınızı bekliyorum istediğim ton küllü kumral tonlar
Merhaba açık tenliyim kaşım gözüm koyu kahve çok fazla sırıtmadı bende ama bu saç fotoğraftaki gibi değildi hani bembeyazdı yaşım 30gibi oldu bir anda...Bayıldım saçına ..hiç yıpranmış da görünmüyor ..neden kullanmıyorsun bir süre ? Kaşın gözün ne renk ?
Onu bilmem de burdan çok iyi duruyor ..zaten akacak ..arkadaşlar da söylemiş ..alisamazsan boyarsin. .Merhaba açık tenliyim kaşım gözüm koyu kahve çok fazla sırıtmadı bende ama bu saç fotoğraftaki gibi değildi hani bembeyazdı yaşım 30gibi oldu bir anda...
Zaten o saçı 8.1 ve 8.00 ile boyadım canım ilk başta herkes yeşil olur yapma dedi aöa geldi bana bi cesaret yaptım şuan tam küllü sarı rengi tutturdum yani yeşillikler akıyor 1 haftayaOnu bilmem de burdan çok iyi duruyor ..zaten akacak ..arkadaşlar da söylemiş ..alisamazsan boyarsin. .
Senin adına sevindim ..saç işi çok riskli. .sürekli de boyayamazsin. .tutmuş olması güzel ..umarım yıpranmaz. .Çok güzel görünüyor çünkü ..keyifle kullan ..Zaten o saçı 8.1 ve 8.00 ile boyadım canım ilk başta herkes yeşil olur yapma dedi aöa geldi bana bi cesaret yaptım şuan tam küllü sarı rengi tutturdum yani yeşillikler akıyor 1 haftaya
Merhaba canım teşekkür ederim aslında sarı saç riskli yani illaki yıpranma oluyor ama maskeler zeytinyağı ile filan halletmeye çalışıyorum :)Senin adına sevindim ..saç işi çok riskli. .sürekli de boyayamazsin. .tutmuş olması güzel ..umarım yıpranmaz. .Çok güzel görünüyor çünkü ..keyifle kullan ..
Tabiki yüklerim kusura bakmayın taşınıyoruz ev çok dağınık çıkmış amaıslak ve kuru halini koydum canım yinede şimdi bir hafta geçsin mavi şampuan yapıcam saçıma çiğlik oluşmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?