Saç Rengi ve Saç Boyama Platinden Dönemiyorum,Yardımmm

deletedaccount

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
122
1
96
Düzce
Selam kızlar 1 sene önce saçlarım mavi siyahtı sonra ben kendim hiç kuaföre gitmeden sarı yaklaşık 3-4 aydırda beyaza yakın platin kullnıyorum beyaz tenliyim.
1.5 ay önce kolestonun sarısına boyadım saçlarım yeşile dönük kumral oldu tekrar platin yaptım,
1 ay önce falanda garniern açık küllü sarısına boyadım bu seferde gri oldu dönemiyorum platinden lütfen yardım edin.
Platin çok güzel bi renk makyajla çok ama çok güzel oluyo ama saçlarım da çok yıprandı sizce böyle kalsın mı yoksa sizin önereceğiniz saç rengine boyamalı mıyım?
Benim istediğim; doğal bi sarı rengi belki altın sarısıda olablir hani parlayan bi sarı lütfen ayrdım edin

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle sarı sana çok yakışmış ben beğendim ama resimdeki platin gibi durmuyor ve küllü renklerden uzak dur altın sarısına birkaç boyamada ulaşırsın ama bence koyultma saçlarını sarı senin rengin :13:

ben palette deluxe geçtim çok canlı tutuyor ve hemen akmıyor ama deluxede altın sarısı yok sarı ve dore sarı var

o zaman cnm konu aç platinden sarıya geçen var mı diye deluxenin sarısı güzelmiş bende dün kahve köpüğüyle karıştırdım sarıyı canlı güzel bir renk oldu

Son düzenleme:
sakın geri dönme çok güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
selm cnm taban sarı oldugu ıcn hangı renk byrsan boya akıcktır bncede koyultma sacların yıprtma

Son düzenleme:
palette deluxe altın karamel alırsan süppper oluyor resmim var hatta altın karamel isteyenlerde konu açmıştım alttan röflelerin ışıltı şeklinde parlar ilk boyamanda ama çokl kaliteli hemen akmıyor natural sakın alma ben geçen ay almıştım pek sevmedim altın karamel gibi canlı değil güzel olur bence boya yakışır zaten koyu tutmaz zemin açık korkmadan boyarsın boyarsan resim ekle

kesinlikle açık kumrala boya yıkadıkça çok hoş bir sarı oluyor

Arkadaşım açık kumralın hangi markası bu aktıkça sarı gbi oluyor ben de istiorum dahem şu an saçlarımın arasında sarımsı kahveli tonlar var,bi de böyle olursa tadından yenmez dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…