Saç Rengi ve Saç Boyama Platin Sarısıyla Röfle veya Balyaj Yaptıranlar Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

merhaba arkadaşlar bende platin röfleyi çok beğeniyorum.saçlarımı ana rengine boyatıp uzattım.yaz tatilinde boyalı kısımları kestirip doğal saçımın üzerine röfle düşünüyorum.zemini açtırmak istemiyorum çünkü zamanla turunculaşma oluyor ve ben o kızıllıktan hoşlanmıyorum.sizce nasıl tarif etmeliyim istediğim rengi yani platin tek tonmudur yoksa açığı koyusu küllüsü kızıllaşanı oluyormu onunnda?birde ince ve sık attırmakmı daha hoş durur yoksa kalın ve az attırmakmı?yani doğal ve çekici bir renk istiyorum bilmem anlatabildimmi?tabi en önemlisi sizce platin röfle bana gidermi?biliyorum çok oldu ama kullanan arkadaşlar fikrini söylerse çok sevinirim

cennetkokulum canım madem 15 yıl kullandın banada tavsiyelerin olacaktır umarımkaydirigubbakcemile5avatardada tam olarak belli oluyormu bilmiyorum ama tenim açık saçımın doğal rengide kumral diyebilirim yada açık kahvemi desem.hani şu fotoğrafımdaki saçımda kızıllaşma varya ondan nefret ediyorum işte.tam olarak görünmüyorsa profilimdede bir fotoğraf var onada bakıp fikir verirsen çok sevinirim arkadaşım.

bnm doğal saçım koyu kumral kaşlarda kumral.platın röfle yaptırdım ıkı ay dayanabıldım.sonra hemen eskı rengıne çevirdim.4/5 aydır hç boya vurmadım kendı rengım geldi.gayette memnunum.yanı kaldırması zor bi renk.buğday tenlıyım ama alısamadım ve dip boyası kesınlıkle iğrenç gozukuyor.röfleyede kafana gore dıp boyası yapamıyosun.bnce yapma

ben yaptırdım valla süper oldu bir kere daha doğal oldu kızllaşmada yok birde diplerden uzayınca kötü görünmüyor illa dip boyası istemiyor ben senede 1 kez yaptırabilirim onun için uzadıkça balyaj gibi oluyor.bundan sonra hep doğal saç üstüne yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…