• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama platin sarısı yardım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar saçlarım şu anda sarı ama ben daha açık olmasını istiorum platin sarısı boyuycam ama uygun bi boya bulamadım eskiden platin sarısı daha çok bulunurdu artık ben mi bulamıorum acaba?

bildiğiniz açık platin sarısı boya ve numaraları varsa yardımcı olur musunuz?
saç rengim şu anda böyle
img1721li0ta1.jpg

resimde birazda parlama yapmış o yüzden olduğundan daha açık görünüor

bence kuafore danıs bu konuyu...nedenı ıstegın renk ıcın evde ugrasman sacına zarar verebılır...kuafor bunu cıla ıle de yapabılır.....uzerıne rofle paketlerı attırr sonra uzerını cıla ıle acsın

kolestonun süper açıcı boyasını dene..yada loreal exellancenin süper açıcısı var deneyebilirsin epey açıyor rengini..............

ben saçlarımı açık küllü sarıya boyadım sonrada yoğun renk açıcıdan kullandım saçın aynı seninkisi gibi oldu hem saçın işlem görmüş bir daha açıcı kullanmak zarar verebilir bende bir yol arıyorum ama açıcıdaqn ziyade boya daha iyi olur sanırım bende en kısa zamanda yapıcam birde 4 ay sonra düğünüm olcak mahvetmeden başarsam bari bir çare bulursan haber verirsen sevinirim

Back