• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saçtan kumrala dönüş :(((

purple_squirrel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
70
22
88
Saçlarımı kuaförde platin yaptırdım. Küllü bi platin oldu, hafif yeşillenme var çok rahatsızım. Kendi saç rengim kumral. Kuaföre para dökmekten ve saçlarımı yıpratmaktan bıktım. Bayağı bi yıprandı uçları da zaten. Kumrala dönmek istiyorum ne yapabilirim hangi renk boya kullanmalıyım ? Lütfen yardım edin kendimi böyle görmekten psikolojim bozuldu... :(

Koyu boyarsan saçın yeşil olur. Kuaföre gitmen en iyisi çünkü koyulaştırınca yeşil olmaması için önce turuncumsu pigment sürüyorlar sonra normal boya. Bendede aynı sıkıntı vardı evde boyayım dedim yarım 8.0 yarım sıcak ton ekledim (doreli bakırlı kahve). Saçım nasıl küllüysr artık gene yeşil oldu soluğu kuaförde aldım boşuna yıprandı

Koyu boyarsan saçın yeşil olur. Kuaföre gitmen en iyisi çünkü koyulaştırınca yeşil olmaması için önce turuncumsu pigment sürüyorlar sonra normal boya. Bendede aynı sıkıntı vardı evde boyayım dedim yarım 8.0 yarım sıcak ton ekledim (doreli bakırlı kahve). Saçım nasıl küllüysr artık gene yeşil oldu soluğu kuaförde aldım boşuna yıprandı

Çok yeşillenme yok daha çok griye dönük canım. Kuaföre verecek param kalmadı vallahi bıktım :( 6.0 falan kurtarmaz mı acaba ya

Back