Canım merhaba, daha önce bana saçımla ilgili fikir vermiştin,tekrar yardımına ihtiyacım var.Saçıma 8.0 la dip boyası yaptım fakat renk tutmadı.Aslında başlarda aynı gibiydi fakat sonradan nasıl olduysa dip rengim koyulaştı.şu anda kötü durmuyor fakat saçım uzadıkça renk farkı çok belli olucak. Boya boyayı açmaz diye yazmışlar hep, bu rengi tutturmam için illlaki açıcı mı kullanmam gerek 9.0 10.0 la fln boyasam rengi tutar mı acaba
3. ve dördüncü resimlerde ışıktadan dolayı çok açık çıkmış renk.Normal ışıkta ilk resimdeki renk gibi duruyo. Resimleri büyütüp bakarsan daha net belli oluyor :)
Eki Görüntüle 773527 Eki Görüntüle 773529 Eki Görüntüle 773533 Eki Görüntüle 773536
cnm 8le dip boya yaparsan tabiki koyu olur dip boya renginin açık olması için mecbur 10lu 9lu serilerden kullanman gerekirdi. dip renkleri 10.1 yapıyorum ben ve cok memnunum yapan herkeste öle ama bana cok açık olur ben hafif dorelik istiorm küllü sevmem der isen 9 veya 10 nolarını kullanabilirsn bunun uzerine cok hoş ve açık bi sarı elde etmiş olursn :) bidaha 8 kullanma koyu olur 8 koyu bi renktir kutudaki renklere aldanmayın