• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama platin saç

elifce61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
68
1
86
Trabzon
25 yaşındayım saç rengim bal köpüğü beyaz tenliyim herkes platin sarı yap diyor bende düşünmeye başladım yaşımı büyük mü gösterir

Hiç tavsiye etmem. Platin yerine saman sarısı tarzı başka sarı tonları yapabilirsin bence. Platin renk saç pigmentlerini öldürüyor, saça işkence resmen.

şu platinide bişey sanip açtırıyorlar ya..bi ton açığı beyaz oluyor herhalde :37:
tabii zewk meselesi.:19:

bi ara pek revactaydi cok yapmacik ben begenmiyorum
tabikii yasindan büyük gösterir az da olsa makyaj sartir ee saclarinida cok yipratir cok bakim ister

sacrengin güzel 1 2 ton acik yaptirtabiirsin ama sicak tonlari tercih et degiisklik istiyorsan

bi ara pek revactaydi cok yapmacik ben begenmiyorum
tabikii yasindan büyük gösterir az da olsa makyaj sartir ee saclarinida cok yipratir cok bakim ister

sacrengin güzel 1 2 ton acik yaptirtabiirsin ama sicak tonlari tercih et degiisklik istiyorsan

bna acil bi yardım etseniz açık renk tabi orealle açılıp üstüne karemel boyanmış sonrada baya açılmış bi saçım var yarın palette 8.0açık kumral ile 7..554 altın karameli karıştırıp boyamak isitiyorum sence sonuç ne olur lütfen bi fikir

bna acil bi yardım etseniz açık renk tabi orealle açılıp üstüne karemel boyanmış sonrada baya açılmış bi saçım var yarın palette 8.0açık kumral ile 7..554 altın karameli karıştırıp boyamak isitiyorum sence sonuç ne olur lütfen bi fikir

canim o konuda maalesef yardimci olamicam bi bilgim yok

bence de yaşlı gösterir resmen 20 yasındaki bayanları 28-30 yasında gösteriyor:20:

Bal köpüğü üzerine krepeli güneş balyajı attır sıkıntını bir süre giderir :)

zaten şu an öyle balyaj var yarıdan aşağıya teşekkür ederim

Bak bizim kuaför hadiselerimiz yüzünden yanan saçlarımızı tedavi edebilmek için neler yapıyoruz hala, ben 2. defa keratin tedavisi yaptım bu gün, şimdi platin sana çekici geliyor ama maalesef ki saçların yanacak, incelecek kopmaya başlayacak, inan bana değmez tatlım.

Bak bizim kuaför hadiselerimiz yüzünden yanan saçlarımızı tedavi edebilmek için neler yapıyoruz hala, ben 2. defa keratin tedavisi yaptım bu gün, şimdi platin sana çekici geliyor ama maalesef ki saçların yanacak, incelecek kopmaya başlayacak, inan bana değmez tatlım.

teşekkürler canım ben yarın gidip en iyisi dip boyamı yaptırım geleyim

Back