Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saç rengi

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Benim saçlar platin sarı kendim boyuyorum. Boyadıktan bir süre sonra platin sarılar yumurta sarısı oluyor onları yeniden açmak için saçlarım yanıyor. Neden rengi değişiyor ve önlemek için ne yapmalıyım. Saçlarım yandığı için kestiriyorum ve bu yüzden de küstü uzanıyor. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize.
Sevgiler

Mor şampuan kullanmayı denedin mi o doreliği alıyor küllü yapıyor yeniden

Eger resimdeki sizseniz saçınız platin degil,yeterince açılmamış bir sac.
Evde nasıl platini elde edebiliyorsunuz mümkün degil yani platini evde yapabilmek
Bence bir salonda saçınızı açtırın, ve mor sampuan kullanın
Platin sarısı sanatçı saçıdır ve riske atmaya gelmez benimde saçlarım platin sarısı

Evet resimdeki benim evde kendim platin yapabiliyorum. Fakat sonrasında renk değişimi oluyor. Resimdeki de platin dememiştim zaten akmış bir sarı var orada dikkat ettiyseniz. ZTen soruyu sormamdaki amaçta buydu kuaföre gidecek olsam zaten kuaföre giderdim değil mi Bide sanatla ne ilgisi var ki platinin anlamış değilim. Bizim apartman ve ben baya baya platin takılıyoruz.
İlahi siz ya.
Tşk yine de cvp için.

Cila yada mor şampuan yaparsanız doreligi alır bende evde boyadigimda dore olmustu.. simdi istesemde kuaför bu renk yapamıyor fotoğraf yüklenirse foto koyacagim

Valla uğraşırsan oluyo tabiki bi çok kuaföre gidip sonuç alamayınca riske atıp yapmıştım bende şimdi kuaföre gidiyrm ama inanın sarıyla alakası yok yaptıkları rengin..benim tuttutdugum saç renginide imkansız evde tutturamazsin demeleride cabasi

Ay cok guzel olmus ellerinize sağlık gule gule kullanın. Masallah diyorum valla..ben riske atamazdim sanırım.

Acilen platin saçı bırakman lazım saçlara yazık değil mi ya

Ilk gun 20 lik oksidanla mavi toz karistiriyorum oksidani bir tik fzla koyuyorum krema kivaminda
45 dkka bekltiyorum. Ince telli oldugu icin istedgm sari da aciliyor ve uzerine iyce kuruduktan sonra kullu sari biraz mavi sampuan ekliorum yikarken de mor sampuanla yikiyorum unlu bir markanin . Tabiki her boyamada argan yagi ya da zeytinyagi ekliyorum boyalara. Saciniz kalin telliyse 30luk.oksidan.ve de 1 damla mavi boya cok ck az nohuttan bile kucuk. 40lik oksidan turuncu yapar. Mutlaka kullu boyamaniz gerek . Bakimi icinde keratin yapiyorum brezilya fonu icin kullanilan. Ama isi kullanmadan isi kullanirsanz sacinz yanar ve sadece uclara ardndan soguk fonle en sogukla fon cekilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…