• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin saç kabusu

LEIDA

Defne ❤️ Demir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
564
1.543
113
31
Iki gün önce kuaföre gidip saçlarımı sarıya çevirmek istediğimi söyledim zaten ombrem vardı uclarindaki renk çok hoşuma gidiyordu kremsi bir sarıydı. Ama şu an saçlarım alman helga civciv sarısı. Saçlarım zarar görmedi ama o kadar çiğ bir sarı oldu ki anlatamam kuaför bile beğenmedi bir on güne gel dip filan yapalım düzelticem dedi ama içime oturdu 350 lira para verdim yıkanınca hepten sarı civciv gibi oldu. Acik Buğday tenliyim kaslarim koyu makyajsız soluk görünüyorum zaten simdi hepten hastalıklı gibi oldum. Platin saçı doğal bir görüntüye en azından ruh gibi olmayacak şekilde düzeltebilir miyim kızlar? Bir de kuaför gel filan dedi o an şoktan aklıma gelmedi ama 350 lira bu saca verdim tekrar gittiğimde yine para ister mi isterse ne demem lazım bi dip boya 60 'tan başlıyor saçlarım çenemde bob model fikirleriniz için teşekkürler şimdiden ^^

Sakın koyuya boyama. O kadar açık bir renk üstüne ne boyasan tutar. Küllü kumrala boya mesela. Ama kendin yaparsan yeşillenir.

Kuaforlerin tipik takdigi istee sonra yine gel dip boyasi yapiyimmis.. amaci para koparmak belli.. bu surede biz kadinlar moralmen cokuyoruz onlarin umurlarinda degil.. icinize sinmedigi icin mecbur gidiceksiniz zaten kendisinin bile begenmedigi biseyi duzeltmesi lazim bence gittiginizde hic memnun kalmadim bu sactan yazik gunah 350 tl parami da aldiniz sonuc ne husran simdi dip boyasi icinde para isterseniz vermem ama duzeltmek zorundasiniz bu durumu diyin biraz sesinizi cikarin ki para istemesin yoksa daha beter yaparlar sacinizi tekrar tekrar gidersiniz..

Sizin saçınızı yalnızca oriel ile açıp bırakmış sanırım kuaförünüz, renklendirme işlemi yapmadı mı?

Sizin saçınızı yalnızca oriel ile açıp bırakmış sanırım kuaförünüz, renklendirme işlemi yapmadı mı?
Yaptı yaptı ama yani anlatamam tam bir peruk kafam yaşlı kadınlar gibi oldu çok kötü hep de aynı insana giderim.su zamana kadar hiç hayal kırıklığına da uğratmadı ama soktayim aynaya baktıkça moralim bozuluyor

Yaptı yaptı ama yani anlatamam tam bir peruk kafam yaşlı kadınlar gibi oldu çok kötü hep de aynı insana giderim.su zamana kadar hiç hayal kırıklığına da uğratmadı ama soktayim aynaya baktıkça moralim bozuluyor
Eğer saçınız düzgün şekilde açıldıysa, üzerine cila yaparak biraz daha rengi değiştirilebilir, açık rengin çaresi kolay bence.

Eğer saçınızın rengi yeterince açıldıysa mor şampuan kullanın. Rengi küllendiriyor. 2 yıkamaya oturur.
ben haftada bir devamlı kullanırım platine kadar açılmış saçta işe yarıyor sadece ama.konu sahibi önce cila attırsın saçına ücretsiz sonra da mor şampuan alıp kullansın 5 dakika bekletilecek ama saçta

Iyi yillar arkdslar ayni sey bnmde basima geldi sacimin yarisi siyah yarisi platindi siyah kismi komple actirmak istedm platin. Yeni acilan ksimlar dore sarisi oldu npsa duzeltemedi kuafor ne yapablrm yrdim eder msnz. Bu arada mor sampuan kulandim 1 kulanim da henuz bi ise yaramadi dipler dore kaldi altlar vriye yakn platin oldu berbat durumdaym.

Back